background img
banner
banner

Κοινωνικές δράσεις από τους αστυνομικούς της Αιγιάλειας

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ

Το έμπρακτο ενδιαφέρον τους προς την κοινωνία αποδεικνύουν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Αιγιάλειας (Αίγιο, Ακράτα, Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων), όχι μόνο για το αίσθημα ευθύνης και την δράση τους για την προστασία του πολίτη, αλλά και με δραστηριότητές τους που έχουν ως στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο.
Εγκαινιάζοντας ουσιαστικά έναν κύκλο δραστηριοτήτων, πραγματοποίησαν χθες την πρώτη τους εθελοντική αιμοδοσία στο αρμόδιο Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου), η οποία κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένη, δεδομένου ότι προσέλκυσε ικανοποιητικό αριθμό αιμοδοτών, με τους διοργανωτές να σκέφτονται να καθιερώσουν δράσεις αιμοδοσίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Συνέχεια δράσεων την ερχόμενη εβδομάδα

Επιπλέον, όπως μετέφεραν στο Protionline.gr , το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από την ερχόμενη εβδομάδα, προτίθενται να προχωρήσουν στην συγκέντρωση χρημάτων που θα διαθέσουν κατά πάσα πιθανότητα σε κοινωφελές ίδρυμα της πόλης ίσως και συγκέντρωση ειδών για αναξιοπαθείς πολίτες. Σκοπός τους είναι και να στηρίξουν τον συνάνθρωπο αλλά και να αποτελέσουν το καλό παράδειγμα, έτσι ώστε όλοι να βιώνουν σε μία αλληλέγγυα κοινωνία.

΄΄Οι Αστυνομικοί της Αιγιάλειας αιμοδότησαν για την τράπεζα αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας  χθες 12-12-2018, στα πλαίσια κοινωνικών δράσεών τους, οι οποίες θα συνεχιστούν και στο μέλλον και εύχονται στην Αστυνομική οικογένειά και όλο τον κόσμο, καλές γιορτές΄΄, αναφέρουν στο σημείωμά τους. Τους αξίζουν δε θερμά συγχαρητήρια για τις πρωτοβουλίες τους.

 


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr