background img
banner
banner

Μετά την …καταιγίδα

Ένταση, πάθος, αγωνία, φωνές, διαμαρτυρίες και διαστάσεις απόψεων, ήσαν μερικά από τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στο παιχνίδι της Ροδιάς. Δόξα Ελαιώνα εναντίον Αετού Ρίου, με αρκετούς αντιπάλους να είναι γνωστοί μεταξύ τους, αλλά την ώρα του αγώνα δεν υπάρχει φίλος και γνωστός. Προέχει το αποτέλεσμα οι βαθμοί και το γόητρο της νίκης. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο προπονητής του Αετού Γιώργος Αμασιάδης, έφτανε στην πλάγια γραμμή για να διαμαρτυρηθεί, να φωνάξει, να εκφέρει αντίθετη άποψη με την απόφαση του διαιτητή Πετρόπουλου.

Όλα αυτά μέσα στις 4 γραμμές και στη χρονική διάρκεια του 90λεπτου.

Με τη λήξη η …καταιγίδα κόπασε. Ακολούθησαν αγκαλιές και φιλιά, αναμνήσεις και ευτράπελα του παρελθόντος. Ο προπονητής πλέον με δίπλωμα UEFAC Γιώργος Αμασιάδης, έχει …φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. Ούτε και ο ίδιος μπορεί να θυμηθεί καλά – καλά, σε ποιες ομάδες έχει αγωνιστεί. Πάντως στην περιοχή μας τον θυμόμαστε σε Ζήρια, Αχιλλέα, Αναγέννηση. Στο φινάλε του αγώνα τα έλεγε με τους παλαιότερους, που είχαν βαρεθεί να τον βρίσκουν αντίπαλο, με κάθε λογής ομάδα και χρώματα.
Φωτογραφήθηκε με τις γνωστούς παλαιότερους ποδοσφαιριστές Τάκη Αλεξόπουλο, Θόδωρο και Άγγελο Ραμπαβίλα, καθώς και με τον προπονητή της Δόξας Μιχάλη Τρίψα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr