background img
banner
banner

Μία καταπληκτική θεατρική παράσταση στο 2ο Νηπιαγωγείο Αιγίου!

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ «ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ» ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ

«Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια χώρα του Βορρά, ζούσε ένα κοριτσάκι ορφανό μα και φτωχό… Ολομόναχο γυρνούσε και πουλούσε για να ζήσει, σπίρτα στους περαστικούς… Ώσπου ήρθε η παραμονή των Χριστουγέννων…». Η συνέχεια της ιστορίας δόθηκε το πρωί της Παρασκευής στην αίθουσα του 2ου Νηπιαγωγείου Αιγίου, με τον πιο γλυκό και τρυφερό τρόπο, από τους μαθητές του ισόγειου τμήματος και ήρθε να συγκινήσει αλλά και να προβληματίσει για όλα εκείνα τα παιδιά που ζουν μόνα σε συνθήκες φτώχιας και εξαθλίωσης. Ταυτόχρονα όμως, ήρθε να δώσει την ελπίδα, γιατί όπως ένα σπίρτο ανάβει και σβήνει αστραπιαία, έτσι όλα μπορούν να αλλάξουν στη ζωή, από την μια στιγμή στην άλλη…
Ήταν μία καλοστημένη και απόλυτα προσεγμένη θεατρική παράσταση, βασισμένη στο γνωστό παραμύθι «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης γιορτής του τμήματος. Υπέροχο σκηνικό, καταπληκτικά κοστούμια, εξαιρετικές μουσικές και πάνω απ’ όλα, συγκινητικές ερμηνείες από τους μικρούς πρωταγωνιστές, που σκόρπισαν χαμόγελα και αισιοδοξία, παίζοντας, χορεύοντας και τραγουδώντας.


Μέσα στα αθώα γλυκά προσωπάκια έβλεπε κανείς τον ενθουσιασμό αλλά και την γνώση της ιστορίας και την επίγνωση των μηνυμάτων της, παρότι πρόκειται για παιδάκια τεσσάρων και πέντε ετών! Αυτή η επιτυχία βέβαια δεν οφείλεται μόνο στην δική τους θέληση για μάθηση, αλλά κυρίως στην πολύ καλή δουλειά των νηπιαγωγών τους. Της διευθύντριας του σχολείου Γαλανής Νικολάου και της νηπιαγωγού του τμήματος, Λένας Δημητρίου. Τέτοιες προσπάθειες είναι σίγουρα άξιες συγχαρητηρίων!


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr