background img
banner
banner

Νίκη με σκορ – ρεκόρ οι Λύκαινες, 7-0 την Ανατολή! (ΦΩΤΟ)

Η τρίτη συνεχόμενη φετινή νίκη ήρθε ακόμη πιο εύκολα για τις Λύκαινες Αιγιαλείας, που με το εντυπωσιακό 7-0 “σάρωσαν” στο δημοτικό στάδιο Αιγίου την Ανατολή Ιωαννίνων, για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Προηγήθηκαν 2-0 στο α’  ημίχρονο με τέρματα που πέτυχαν οι Λαλιώτη (με πέναλτι που κέρδισε η Παπαπέτρου) και Μητροπούλου και στην επανάληψη ήταν “καταιγιστικές” φτάνοντας με άνεση και σε ρυθμό “ρελαντί” στο τελικό 7-0.
Με δύο γρήγορα γκολ στις αρχές του β΄ ημιχρόνου (από Λαλιώτη και Παπαπέτρου) ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-0 για να “χτυπήσει” δύο φορές η Αλεξία Παπαδοπούλου στο πεντάλεπτο 70΄-75΄ πριν ολοκληρώσει τον θρίαμβο η Λαλιώτη με το τρίτο προσωπικό της γκολ στο 80΄. Αλεξία Παπαδοπούλου και Γιάννα Λαλιώτη έχουν πετύχει τα 10 από τα 13 γκολ των Λύκαινων μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (από πέντε)!
Οι Λύκαινες, μαζί με τον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων, που νίκησε 3-0 τη Νίκη Προαστίου, έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.
ΛΥΚΑΙΝΕΣ: Βασιλείου, Δεσπ. Νικολάου, Χρ. Νικολάου, Ελ. Παπαδοπούλου, Μητροπούλου, Κοντογιάννη, Γιαννοπούλου, Φατσιά, Παπαπέτρου, Αλ. Παπαδοπούλου, Λαλιώτη (Ρούσσα, Καρβέλα, Ευγενοπούλου, Βασιλειάδου).
ly

Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr