background img
banner
banner

Ο Παναιγιάλειος στοχεύει στη νίκη με Πανμοβριακό

ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ

Μια νίκη την Κυριακή, θα ήταν …βάλσαμο για τον Παναιγιάλειο. Ψάχνοντας βαθμούς να ξεφύγεις κα να απομακρυνθείς από την επικίνδυνη ζώνη, βλέπεις όλα τα παιχνίδια, περισσότερο δε αυτά με τους αντιπάλους των κοινών στόχων. Όπως συμβαίνει στο Αχαϊκό ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον νεοφώτιστο Πανμοβριακό.

Αήττητη στην έδρα της η ομάδα του Ριόλου, θα υποχρεωθεί σ’ αυτή την αγωνιστική να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Θύελλας Π., αφού το Στάδιο Κάτω Αχαΐας που είχε δηλώσει σαν έδρα έχει κλείσει μέχρι νεωτέρας.

Ο Παναιγιάλειος από την πλευρά του, ειδικά εκτός έδρας δεν πείθει, δυσκολεύεται να φτάσει στο γκολ και στο θετικό αποτέλεσμα.
Στη χθεσινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο Πλαστήρα, ο Σούλης εξακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα γίνει σήμερα γνωστό αν θα είναι σε θέση να τεθεί στη διάθεση του Χρήστου Παρασκευόπουλου.

Σε μερικό ομαδικό πρόγραμμα είχε συμμετοχή ο Κοτσόκολος, που ακόμα δεν είναι τελείως έτοιμος να μπει στα …βαθιά.

Απειλούνται Πύργος και Τραγανό από Παλληνιακό και Αχαρναϊκό

Το παιχνίδι που ξεκινάει πρώτο για την Κυριακή, είναι αυτό ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Ιάλυσο στο γήπεδο Βραχνεΐκων. Οι Ροδίτες θέλουν να εξυπηρετηθούν συγκοινωνιακά, αλλά και να πάρουν το καλύτερο από το σωματείο της Αχαΐας, έχοντας βάλει πλώρη για τον τίτλο και την άνοδο. Ο γηπεδούχος Διαγόρας έχει τις απαραίτητες δυνάμεις να βάλει …φρένο στην πορεία του Ιάλυσου, θα παίξει ρόλο η τύχη, ακόμα και η …διαιτησία.

-Η ομάδα που κινείται αθόρυβα, μακριά από …φανφάρες, δηλώσεις και μεγαλεπήβολα σχέδια, είναι ο Παλληνιακός. Με σταθερή πορεία και με την καλύτερη επίθεση στον όμιλο, πηγαίνει στον Πύργο να συνεχίσει την ανερχόμενη πορεία του απέναντι στον Πανηλειακό.

-Νωρίς το Σάββατο με την αγορά της Αμαλιάδας ανοιχτή, θα ανοίξει και το Στάδιο της Αμαλιάδας για το παιχνίδι του ουραγού Αστέρα με τον Διαγόρα Ρόδου. Τελείως διαφορετικοί οι στόχοι των δυο αντιπάλων, αυτός που επιδιώκει μεγαλύτερα πράγματα, έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Άλλωστε ο Αστέρας έχει παρουσιαστεί πολύ αδύναμος, για να ζητάει πολλά από τον  αντίπαλο Διαγόρα.

-Ο Αχαρναϊκός μετά τις καλές εντυπώσεις που άφησε στην Ρόδο παρά την ήττα του από τον Ιάλυσο, συνεχίζει τις εκτός έδρας …περιπλανήσεις του, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά στο Τραγανό τη Νίκη.

-Την Τετάρτη 05/12 θα παίξουν Φοίβος Κρεμαστής – ΠΑΟ Βάρδας.

ΕΠΟΜΕΝΗ 10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 01/12 -12:45
Αστέρας Αμ – Διαγόρας Ρ: Ματσούκας (Αιτ/νίας)
Κυριακή 02/12 -15:00
Πανηλ/κός – Παλληνιακός: Καδδάς (Αχαΐας)
Πανμοβριακός – Παναιγιάλειος: Χρονάς (Αχαΐας)
Νίκη Τραγ – Αχαρναϊκός: Κουτσαναστάσης (Μεσσηνίας)
13:00 Διαγόρας Βραχ – Ιάλυσος: Γιαννόπουλος (Μεσσηνίας)
Ρεπό: Θύελλα Ραφήνας
Τετάρτη 05/12 -15:00
Φοίβος Κρεμ – ΠΑΟ Βάρ: Κακουλίδης (Θράκης)


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr