background img
banner
banner

“Ο τόπος μας χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας”

Η ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΙΚΟΥΛΑ – ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ΄ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

Σήμερα φιλοξενούμε τη γνωστή επιχειρηματία Ελισσάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη, μια νέα, δυναμική και ιδιαίτερα δραστήρια γυναίκα που δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία σε αρκετούς τομείς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου μας. Γεννήθηκε στο Αίγιο στις 9 Ιουλίου 1980, είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Μπομποτσιάρη και μητέρα δύο παιδιών. Αποφοίτησε το 1998 από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Αιγίου και είναι ακόμη, απόφοιτη του τμήματος Κινησιοθεραπείας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ΤΟΥ τμήματος στελέχους μηχανογραφημένου λογιστηρίου και H/Y MICROSOFT OFFICE SUITE WINDOWS, υπηρεσίες διαδκτύου. Μιλάει αγγλικά. Από το 2000 έως το 2002 εργάστηκε εθελοντικά στο ΕΚΑΜΕ ως κινησιοθεραπεύτρια. Από το 1997 στην οικογενειακή επιχείρηση των γονέων της (Εμπόριο φρούτων και λαχανικών) και από το 2005 έως σήμερα, στην Αρτοποιεία/Ζαχαροπλαστική/Gatering ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗΣ.

Πότε ξεκίνησε η ενασχόλησή σας με τα κοινά κα Πίκουλα – Μπομποτσιάρη;

To 2014 ήμουν υποψήφια για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Στάθη Θεοδωρακόπουλου και εκλέχθηκα στην Δημοτική Κοινότητα Αιγίου. Έχω επίσης διατελέσει Αντιπρόεδρος του Εσαγωγικού – Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου επί προεδρίας Σωτήρη Μαμάση, ενώ στις εκλογές του 2017 ίδρυσα την “ ΕΝΙΑΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ”, σε ψηφοδέλτιο που για πρώτη φορά στα χρονικά του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγίου ηγήθηκε γυναίκα (κατέλαβε 3 έδρες).

Είστε και στέλεχος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

Από τον Μάιο του 2018 έβαλα υποψηφιότητα στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ με την παράταξη του Βασίλη Σταθακάρου και εκλέχθηκα πρώτη σε σταυρούς ανάμεσα στις γυναίκες. Μέχρι και σήμερα κατέχω τη θέση της Αντιπροέδρου/Υπεύθυνης Γυναικών και εκπροσωπώ την ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας στον Τομέα Παραγωγικών Τάξεων ΝΟΔΕ.

Πως μπορείτε και συνδυάζετε όλες σας τις δραστηριότητες; Προλαβαίνετε;

Με σωστό προγραμματισμό, αγάπη, επιμονή και υπομονή θεωρώ πως και το τελευταίο δευτερόλεπτο μπορεί να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσουν οι προκλήσεις και θέλω να προσφέρω έργο με οτιδήποτε ασχοληθώ.

Βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές. Θα σας δούμε σε κάποιο ψηφοδέλτιο;

Θεωρώ πως ναι! Αλλά αυτή τη χρονική στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Άλλωστε έχουμε αρκετό χρόνο ακόμη μέχρι να ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος και ίσως κάποια πράγματα αλλάξουν στο αμέσως επόμενο διάστημα. Θεωρώ, ότι μετά τις γιορτές θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε από διαφορετική βάση.

Είστε σχετικά νέα στα δημοτικά πράγματα. Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σας; Αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί ένας νέος άνθρωπος;

Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες και πραγματικά αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κάποιος με τα κοινά, γενικότερα. Στην δημοτική κοινότητα συνεργαζόμαστε άψογα και πάντα οι αποφάσεις μας βγαίνουν από κοινού με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών. Οι νέοι άνθρωποι πάντα αποτελούσαν την κινητήριο δύναμη, πόσο μάλλον τώρα που ο τόπος μας χρειάζεται την βόηθεια όλων μας.

Πόσο καλά γνωρίζετε τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Αιγιάλειας;

Τα γνωρίζω αρκετά καλά ως πολίτης αυτού του τόπου στον οποίο άλλωστε ζω και τα αντιμετωπίζω καθημερινά όπως όλοι οι συμπολίτες μας. Στο βαθμό βέβαια που μου επιτρέπεται γιατί τα προβλήματα, γενικώς, είναι τα μόνα που βγαίνουν στην επιφάνεια. Γενικά μου αρέσει να αντιμετωπίζω προβλήματα και δυσκολίες και να προσπαθώ για την επίλυσή τους.

Ποια είναι η θέση σας για τα τεκταινόμενα στον Εμπορικό Σύλλογο τα τελευταία χρόνια;

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε το “θέατρο του παραλόγου” με όλα αυτά που συμβαίνουν. Η συμπεριφορά κάποιων δεν αρμόζει με την πολύχρονη ιστορία του συλλόγου και εμένα προσωπικά, με λυπεί πάρα πολύ αυτό. Εγώ ασχολήθηκα, γιατί πίστεψα ότι μπορώ να βοηθήσω, μαζί με τον Σωτήρη Μαμάση και τα υπόλοιπα στελέχη του συνδυασμού. Δεν περίμενα ποτέ όμως ότι θα γίνω μάρτυρας σε τέτοιες απαράδεκτες καταστάσεις. Με κόντρες, “πισώπλατα μαχαιρώματα” και δικαστικές διαμάχες. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, παρά μόνο ότι λυπάμαι πολύ και εύχομαι η κατάσταση σύντομα να ομαλοποιηθεί για το καλό του εμπορικού κόσμου και του καταναλωτικού κοινού της πόλης μας.

Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ. εσας προσωπικά σας εμπνέει; Μπορεί η παράταξη να επιστρέψει στην εξουσία;

Φυσικά με εμπνέει και τον πιστεύω πολύ. Είναι ένας νέος άνθρωπος με φρέσκες ιδέες που φέρνει “αέρα” ανανέωσης στην παράταξη. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο “τιμόνι” είναι βέβαιο ότι η Νέα Δημοκρατία θα επιστρέψει στην εξουσία. Για το καλό της χώρας και των πολιτών της.

Πως διασκεδάζετε, ποια είναι τα χόμπι σας, τι κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας; Αν υπάρχει ελεύθερος χρόνος βέβαια.

Μου αρέσει ο χορός, η γυμναστική και τα ταξίδια με μηχανή, με τον σύζυγό μου. Πιστεύω ότι πάντα βρίσκουμε χρόνο για τα χόμπι μας και για να κάνουμε αυτά που θέλουμε και αγαπάμε πραγματικά.

 

Με τον σύζυγό της Δημήτρη Μπομποτσιάρη

Με τη μητέρα της Αθηνά, την αδελφή της Έλενα και τη φίλης της Αντιγόνη

Με τις φίλες της, Άννα Τριανταφύλλου, Αντιγόνη Κτενίδου και Ελένη Μονοκρούσου

Με την κόρη της Αθηνά

Με τον γιό της Κωνσταντίνο

Ο πατέρας της Ιωάννης Πίκουλας


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr