background img
banner
banner

Ο Χορευτικός Όμιλος στο Πάρκο των Χριστουγέννων

ΑΝΑΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΘΙΜΑ ΣΤΙΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!

Με δύο τμήματά του, μικρών παιδιών, ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Πάρκου των Χριστουγέννων, που διοργανώνει για μία ακόμα χρονιά η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., θα παρουσιάσει πρόγραμμα το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι. Θέμα του ¨Στο χοροστάσι αντάμωσαν παιδιά και καλκατζόνια¨. Για μισή ώρα οι νεαροί υποψήφιοι χορευτές (όσοι από αυτούς αδειάζουν) θα χορεύουν, ενώ καλκατζόνια (μικροί καλικάτζαροι) θα τους πειράζουν…

Επίσης, εάν ο καιρός είναι καλός αναμένονται και οι γονείς των μικρών να παρακολουθήσουν την παράσταση αλλά και πλήθος κόσμου.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Για τους μικρούς του Χορευτικού, του Δημοτικού, έχει προγραμματιστεί για την ίδια ημέρα στις 19.30, χριστουγεννιάτικη γιορτή, στις αίθουσες του Χορευτικού. Θα ακουστούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, θα κατέβει από ψηλά ο Άγιος Βασίλης μοιράζοντας καραμέλες, θα ακολουθήσει μπουφές με ξηρούς καρπούς, πατατάκια, γαριδάκια, γλυκά και αναψυκτικά κ.λπ. προσφορά του Δ.Σ. του Χορευτικού. Μετά οι «μικροί» θα ξεφαντώσουν χορεύοντας ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Με την λήξη της γιορτής θα δοθούν 2 μπαλόνια δώρο στους μικρούς με ευχές για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο 2019.

Εκδηλώσεις Ιανουαρίου

Επίσης, για τον Ιανουάριο, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις: Στις 18 ή 25 Ιανουαρίου, ο χορός των ενηλίκων και των παλαιών χορευτών. Στις 19 Ιανουαρίου 09.00-13.30 πρόβες στον «Απόλλωνα» για την πρώτη κοπή πίτας. Στις 26 Ιανουαρίου η τοπική γιορτή για την «Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας». 27 Ιανουαρίου η πρώτη κοπή πίτας για 10 τμήματα του Ομίλου. Θα ακολουθήσει το πρόγραμμα Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2019.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr