background img
banner
banner

Πάρκο των Χριστουγέννων: Οι εκδηλώσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς

Λίγες μέρες απέμειναν για το 2018 και στο Πάρκο των Χριστουγέννων το κέφι και οι δράσεις δε σταματάνε! Μουσικές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά δρώμενα, παραμύθια και πολλά ακόμα, περιλαμβάνει το εορταστικό εκδηλώσεων του Πάρκου και όχι μόνο!

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 12:00, η αφηγήτρια και εκπαιδευτικός Αθηνά Σκανδάμη, μεταφέρει στον όμορφο κόσμο της φαντασίας και της περιπέτειας μικρούς και μεγάλους, ξεδιπλώνοντας την ιστορία ενός υπέροχου παραμυθιού. Στις 19:30 στο χώρο του Πολύκεντρου στη Μυρτιά η θεατρική ομάδα «Επί Σκηνής» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Πρωτοχρονιάτικος παιχνιδοπόλεμος» της Αναστασίας Πετρίδη: Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς υπάρχει μεγάλη διαμάχη μεταξύ της νεράιδας Παιχνιδόφτερης και του μάγου Τεχνόλοκους. Θα καταφέρουν ο Αϊ Βασίλης και τα ξωτικά του να φέρουν ειρήνη;

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου η ημέρα ξεκινάει στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου στις 11:30 με τρεις αγαπημένες δημοσιογράφους να διαβάζουν Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες για μικρούς και μεγάλους. Η Νατάσα Ράγιου η Πέπη Σπηλιωτοπούλου και η Έλλη Τριανταφύλλου διαβάζουν ιστορίες του Βαγγέλη Ηλιόπουλου από το βιβλίου του «Τα Χριστούγεννα των παιδιών».

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου η  αφηγήτρια εκπαιδευτικός Αθηνά Σκανδάμη στις 12:00 στο χώρο του Πάρκου, όπου θα ταξιδέψει το κοινό στην ονειροχώρα και στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Το απόγευμα στις 19:00 o Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Διακοπτού «Νέα Πνοή», ταξιδεύει στην παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα των εορτών με τη χορευτική του ομάδα παραδοσιακών χορών, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Γιώργου Κατσίβελου.

Η παραμονή της πρωτοχρονιάς βρίσκει τα καλικατζαράκια του Πάρκου να ετοιμάζουν πυρετωδώς καραβάκια με ευχές για την εορταστική ψαριά του Αϊ Βασίλη. Αυτά τα καραβάκια θα ταξιδέψουν την Πρωτοχρονιά στη Λίμνη για να χαρίσουν μεγάλα δώρα! Στις 11:00 έρχεται ο x – saltibagos: Ο μικρός Καλοκάντζαρος μπερδεύεται στα πόδια του ξυλοπόδαρου Τρίκι, δημιουργώντας απίστευτες ιστορίες που θα τις απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Στις 19:30 λίγες ώρες πριν από την αλλαγή του χρόνου η Χριστίνα Ψύχα και ο Νικόλας Ναδολής αποχαιρετούν το 2018 με πασίγνωστες μελωδίες από το ρεπερτόριο της τζαζ με πολύ αυτοσχεδιασμό και διάδραση.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr