background img
banner
banner

Όλα καλά

Με πρωτοβουλία του γενικού γραμματέα του Αχιλλέα Καμαρών Αχιλλέα Κιτσάτη, στήθηκε στο Σαλμενίκο (στου Γιώργου Παπασπυρόπουλου) ένα εξαίσιο τραπέζι με θαλασσινά. Καλεσμένος και ο τέως πρόεδρος της Παναχαϊκής Κώστας Μπακαλάρος, τον οποίο η ομάδα των Καμαρών είχε πέρυσι ανακηρύξει ως επίτιμο πρόεδρο του Αχιλλέα.
Όλα κύλησαν όμορφα με εξαιρετικά τα θαλασσινά και το μπουριέτο.

Υπήρξαν μάλιστα και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις ανάμεσα στους παρευρισκόμενους. Είχαμε τον Αχιλλέα Κιτσάτη να προσφέρει στον Κώστα Μπακαλάρο δυο κούπες με τη φωτογραφία του και με το σήμα της ομάδας των Καμαρών, μια χειροποίητη ξυλοκατασκευή της Αλίκης για γούρι και ένα ημερολόγιο του Αχιλλέα, στο οποίο ανάμεσα στους χορηγούς είναι και ο όμιλος επιχειρήσεων «Μπακαλάρος».
Κατόπιν προτροπής του προέδρου του Αχιλλέα Καμαρών Ανδρέα Νιγιάννη, ο Κ. Μπακαλάρος ανταποκρίθηκε στο αίτημα οικονομικής στήριξης του προέδρου του Παναιγιάλειου Δημήτρη Μπαλαφούτη. Με τηλεφώνημα της στιγμής, παρήγγειλε σε πρώτη φάση 30 μπουφάν για την Αιγιώτικη ομάδα, αφήνοντα να εννοηθεί ότι υπάρχει και συνέχεια.

Όλα καλά και πολλά χαμόγελα από την παρέα που εκτός τους προαναφερόμενους συμπληρώνουν: Ο Πάνος Κουτρόπουλος, ο νέος προπονητής του Αχιλλέα Καμαρών Σάκης Μπαβιώλης και ο Γιώργος Παπασπυρόπουλος.
…Όλα καλά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr