background img
banner
banner

Επίθεση δημάρχου σε Καλογερόπουλο για την καταψήφιση του δανείου

Στους τρεις συμβούλους της πλειοψηφίας που δεν ψήφισαν την έγκριση του δανείου στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης, αναφέρθηκε με επικριτικά λόγια σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, από ραδιοφώνου.

Αφού εξήγησε για την εξοικονόμηση ενέργειας, που θα πετύχαινε ο δήμος με την αλλαγή του οδοφωτισμού μέσω δανείου, από το Παρακαταθηκών, επιτέθηκε στον πρώην Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Καλογερόπουλο, δείχνοντας τον ως υπαίτιο για την καταψήφιση της δανειοδότησης.

Για τα φωτιστικά

“Υπάρχουν 21.349 φωτιστικά σε όλη την Αιγιάλεια. Με την αλλαγή τους με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας μπορούμε να εξοικονομήσουμε μέχρι 600.000 ευρώ ετησίως. Έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε και μείωση των δημοτικών τελών 10%. Από τους 99 δήμους που υπέβαλλαν αίτημα για δάνειο προκειμένου να τους προμηθευτούν, οι 22 το έχουν πάρει ήδη και οι υπόλοιποι αναμένουν τη σχετική έγκριση. Εμείς δυστυχώς αναγκαστήκαμε να κινηθούμε διαφορετικά επειδή κάποιοι μέσα από την παράταξη δεν ψήφισαν την απόφαση για δάνειο. Οι Σπηλιωτόπουλος, Βασιλακοπούλου και Χριστόπουλος δυστυχώς αποδείχθηκε ότι παίζουν παιχνίδια και τους ενδιαφέρει μόνο το κοστούμι που φοράνε. Ξέχασαν ότι εκλέχθηκαν για να υπηρετούν το συμφέρον των δημοτών. Θέλουν να ζει ο κόσμος στο σκοτάδι; Ο κόσμος όμως πλέον τους έχει καταλάβει και θα πράξει ανάλογα όταν έρθει η ώρα.”

Για Καλογερόπουλο

“Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο που συνεργάστηκα μαζί του. Αποδείχθηκε πολύ λίγος. Δυστυχώς ήρθε στον δήμο με άλλο σκοπό και για να κάνει άλλα πράγματα. Δεν είναι αυτός ο ρόλος του Γ.Γ. σε έναν δήμο. Ήθελε να ασκήσει διοίκηση στη θέση του δημάρχου και να κάνει παρεμβάσεις στο έργο μου. Εγώ όμως δεν αποτελώ φερέφωνο κανενός για αυτό και τον απέπεμψα.”

Για τις εκλογές

“Τώρα έχουμε ένα 10ημερο εορτών που θα το περάσουμε με την οικογένεια και τους φίλους. Δεν με πιάνει πανικός εν όψει εκλογών. Δεν μπαίνω καν σε πολιτικά παιχνίδια και κινούμαι πλέον σε διαφορετικά πλαίσια. Σύντομα θα γίνει γνωστή και η τελική μου απόφαση για το τι προτίθεμαι να κάνω.   “


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr