background img
banner
banner

Παράταση παραχώρησης άνευ ανταλλάγματος για πέντε χρόνια

ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΙΚΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΟΔΟΝΤΩΤΟΥ

Συμφωνητικό παράτασης της διάρκειας χρησιδανείου υπέγραψαν προ ημερών, δήμος Αιγιαλείας και Σύλλογος Φίλων Οδοντωτού Σιδηροδρόμου για τη χρήση του χώρου για τον οποίο από το 2012 έχει υπογραφή σύμβαση ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του Συλλόγου.
Μεταξύ συλλόγου και δήμου έχει συναφθεί η από 17-12-2012 σύμβαση χρησιδανείου, με την οποία έχει παραχωρηθεί από τον χρήστη στον χρησάμενο άνευ ανταλλάγματος, η χρήση του οικήματος εμβαδού 96 τμ περίπου, που βρίσκεται εντός του Σιδηροδρομικού Σταθμού Διακοπτού, προκειμένου να ενταχθεί αυτό από τον Δήμο στο «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013»,του άξονα 4 «εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» και συγκεκριμένα στην 2η προκήρυξη του τοπικού προγράμματος «Δεσμοί Ανάπτυξης της Αχαϊκής Γης», που προκήρυξε η Αχαΐα Αναπτυξιακή ΑΕ, με τους ειδικότερους όρους και συμφωνίες που περιλαμβάνονται στην σύμβαση.
Δήμος και σύλλογος συμφωνούν και παρατείνουν την διάρκεια της σύμβασης η οποία λήγει στις 16-12-2018,για πέντε ακόμα χρόνια ήτοι μέχρι τις 16-12-2023. Κατά τα λοιπά, ισχύουν όλα τα άρθρα και όλοι οι όροι της από 17-12-2012 σύμβασης καταρτίσεως του χρησιδανείου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr