background img
banner
banner

Παραχώρηση αίθουσας του καταστήματος Τ.Κ. Νικολαιίκων στους «Ίωνες»

ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σε δωρεάν παραχώρηση του α’ ορόφου του δημοτικού καταστήματος της Τ.Κ. Νικολαιίκων, στον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογος Ελίκης «Ίωνες», προχωρά ο δήμος Αιγιαλείας, κατόπιν σχετικής απόφασης που ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο σύλλογος, με σχετική αίτησή του από τον Οκτώβριο είχε ζητήσει την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης της αίθουσας, προκειμένου να πραγματοποιούνται οι πρόβες του χορευτικού τους συγκροτήματος, ενόψει της προετοιμασίας τους για τα «Επετειακά Ποσειδώνια 2019», που περιλαμβάνουν πλήθος πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα επιθυμούσαν να τους παραχωρηθεί η εν λόγω αίθουσα έως 30/07/2019 ως εξής: Κάθε Δευτέρα από τις 20:00 έως 21:30. Κάθε Τετάρτη από τις 18:30 έως 21:30. και κάθε Παρασκευή από τις 17:00 έως 18:00. Επίσης ανέφερε ότι ο Σύλλογος ορίζεται υπεύθυνος για την καθαριότητα της αίθουσας, αλλά και οποιασδήποτε ζημίας που μπορεί να προκληθεί από υπαιτιότητα δική του και ότι δεν εισπράττει κάποιο αντίτιμο από τους χορευτές που συμμετέχουν.

Θετική γνωμοδότηση για την παραχώρηση της αίθουσας υπήρξε και από το Συμβούλιο της Τ.Κ. Νικολαιίκων, με τη σημείωση ότι σε περίπτωση που η Κοινότητα χρειαστεί την εν λόγω αίθουσα κατά τις ανωτέρω ημέρες και ώρες, δεν θα πραγματοποιούνται οι πρόβες από το Σύλλογο. Επίσης δεν θα επιτρέπεται η χρήση της πέρα των ανωτέρω ημερών και ωρών. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ομόφωνη.

Χώρος στην Ακράτα για την στέγαση του Κυνηγετικού Συλλόγου

Εξάλλου, με άλλη απόφασή του που ελήφθη κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την προσωρινή παραχώρηση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ακράτας τμήματος του υπογείου του Δημοτικού κτιρίου της «Αγίας Ελένης» για την στέγαση των γραφείων του. Θετική εισήγηση υπήρξε από την Τοπική Κοινότητα Ακράτας, διατυπώνοντας γνώμη στο Δημοτικό Συμβούλιο για την εκποίηση, εκμίσθωση, δωρεάν παραχώρηση χρήσης, ανταλλαγή και δωρεά, περιουσιακών στοιχείων του Δήμου που βρίσκονται στα όρια της Τοπικής Κοινότητας, ενώ ελήφθη υπόψη και η εισήγηση της Διευθύντριας των Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Αιγιαλείας.

Πλην του Δημήτρη Μπούρδου που καταψήφισε την αίτηση, το Σώμα κατά πλειοψηφία αποφάσισε τη δωρεάν παραχώρηση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ακράτας, της χρήσης τμήματος υπογείου χώρου του δημοτικού κτιρίου «Αγία Ελένη», το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σολιώτη και Σεραφείμ της Τοπικής Κοινότητας Ακράτας, με αποκλειστικό σκοπό τη στέγαση γραφείων. Η διάρκεια της παραχώρησης ορίζεται σε πέντε έτη.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr