background img
banner
banner

Πάρκο των Χριστουγέννων: Χριστουγεννιάτικο τριήμερο γεμάτο εκδηλώσεις!

Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και το γιορτινό κλίμα κατακλύζει τις καρδιές των ανθρώπων! Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται και το Πάρκο των Χριστουγέννων με πάρα πολλές δράσεις καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις σε άλλους χώρους, που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον το τριήμερο 21 έως 23 Δεκεμβρίου.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 11:00, η ηθοποιός και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Αναστασία Πετρίδη, παρουσιάζει ένα πρωτότυπο παιχνίδι που θα ξεσηκώσει και θα ενθουσιάσει  τουςμικρούς επισκέπτες! Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 18:00 το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου μαθαίνει την Καλή Νεράιδα του δάσους το μυστικό πως τη μαγική νύχτα των Χριστουγέννων τα δέντρα ξυπνούν και οι καλικάντζαροι αναστατώνουν την πόλη! Η μέρα κλείνει στις 20:00 με τη θεατρική παράσταση «Γράμματα στον Αϊ Βασίλη από τη Θεατρική Ομάδα Αποφοίτων. Ένα ιδιαίτερο έργο αφιερωμένο σε όλους εκείνους που θα ήθελαν να πιστέψουν έστω και λίγο στον Αϊ Βασίλη!

Μελωδίες, τραγούδια και χοροί από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα ζεστάνουν τις καρδιές των ανθρώπων από το Χορευτικό Όμιλο Αιγίου το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο «Χοροστάσι αντάμωσαν παιδιά και καλκατζόνια»! Μια ξεχωριστή εκδήλωση παίρνει την σκυτάλη των εκδηλώσεων, το απόγευμα στις 19:30 στο αρχοντικό Παναγιωτόπουλου. Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων και η Ιόνιος Βιβλιοθήκη, πραγματοποιούν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που εκτυλίσσεται στους χώρους του Αρχοντικού, αναδεικνύοντας τη σημαντικότητα του κτιρίου. Συμμετέχουν: ηθοποιός – αφηγητής, που θα ξεναγήσουν το κοινό στο χώρο και την εποχή του. Μαζί τους Solo φωνές, Χορωδιακό σύνολο και η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας με Χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο.

Η Κυριακή 23 Δεκεμβρίου  είναι μια μέρα γεμάτη δράσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το Πάρκο θα γεμίσει με Κάλαντα και μελωδίες από όλο τον κόσμο στις 11:30 σε μια πρωτότυπη σύμπραξη  της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Γιώργου Μπαμπαράκου και της Δημοτικής – Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου Βασιλικής Νάσση. Η Θεατρική Ομάδα «Μονόλογοι» – Παιδική Σκηνή θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Που πήγαν τα Χριστούγεννα» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου. Διασκευή: Χριστίνα Κυρίτση, Κοστούμια: Θεατρική Ομάδα Μονόλογοι. Στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίουστις 19:00 ο χώρος θα πλημμυρίσει με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και υμνωδίες. Συμμετέχουν η Χορωδία Αιγίου, η Παιδική Χορωδία Φιλαρμονικής Αιγίου, η Νεανική Χορωδία Πατραϊκού Ωδείου, η Χορωδία Φίλων Βυζαντινής Μουσικής, η Σχολή Χορού Sallon deBallet και η Σχολή Χορού Danza con Fuerza. Η μέρα θα κλείσει με μια ανεπανάληπτη συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Απόλλων» στις 21:00! Μια σπουδαία φωνή που έχει σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι μαζί με δύο από τους καλύτερους μουσικούς της νέας γενιάς της ελληνικής μουσικής. Ο Θωμάς Κωνσταντίνου, μεγάλος δεξιοτέχνης στο ούτι και στα παραδοσιακά όργανα και ο εξαιρετικός τζαζίστας – πιανίστας Σπύρο Μάνεση, θα πλαισιώσουν την μοναδική ερμηνεύτρια.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr