background img
banner
banner

Στόλισαν με κέφι και χαρά!

ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΑΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Σχετικά νωρίς και με μεγάλη διάθεση, χαρά και προσμονή για τα Χριστούγεννα, Τοπική Κοινότητα Κούμαρη και Προοδευτικός Σύλλογος Κούμαρη «Νέο Όραμα», στόλισαν την όμορφη πλατεία του χωριού την Κυριακή, με μία εκδήλωση που κράτησε από το πρωί ως το βράδυ! Με μουσική, νόστιμα εδέσματα, ποτό και χορό έτσι όπως μόνο οι άνθρωποι του χωριού γνωρίζουν, έτσι όπως η περίσταση το απαιτεί.
Το πιο σημαντικό ίσως στην όλη προσπάθεια, είναι η συμμετοχή νέων ανθρώπων στα δρώμενα του χωριού και η διάθεσή τους να κάνουν το Κούμαρη όμορφο και ελκυστικό, δίνοντας χρώμα σε περιόδους γκρίζες. Επίσης, αξιοσημείωτη είναι η καλή συνεργασία και η ομαδική δουλειά, τα αποτελέσματα της οποίας είναι εμφανή, τόσο στο κοινοτικό γραφείο και την πλατεία όσο και στο υπόλοιπο χωριό.
΄΄Για τέταρτη χρονιά φωταγωγήσαμε την στολισμένη χριστουγεννιάτικα πλατεία μας και μοιραστήκαμε όμορφες στιγμές, ευχόμενοι τα καλύτερα για τις φετινές γιορτές. Αρκετός κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και αν δεν ήταν και το τσουχτερό κρύο, είναι βέβαιο ότι θα είχαμε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή΄΄, ανέφερε στο Protionline.gr  ο πρόεδρος του χωριού Παναγιώτης Μαρκόπουλος, τονίζοντας πως ΄΄το πιο σημαντικό είναι ότι η πλατεία έχει γίνει τόπος που έλκει τα παιδιά μας και περνούν όμορφα εκεί΄΄.

Όμορφες δράσεις για τους μικρούς – Κέφι για τους μεγάλους

Η γιορτή ξεκίνησε μετά τις 11.00 το πρωί της Κυριακής, με τους εθελοντές μέλη του Συλλόγου να ψήνουν σουβλάκια και να σερβίρουν νόστιμους μεζέδες και χειροποίητα εδέσματα που ετοίμασαν γυναίκες του χωριού. Το κρύο δεν πτόησε τους παρευρισκόμενους, με τους μικρούς να… ξεφαντώνουν με την βοήθεια της παιδαγωγού Μαριάνας Κουτρουλή στην οποία είχε ανατεθεί από τους διοργανωτές να αξιοποιήσει δημιουργικά την ώρα των παιδιών, κάτι που έγινε και με το παραπάνω, αφού όλοι απόλαυσαν το παιδικό μακιγιάζ και βέβαια το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού! Όσο για τους μεγαλύτερους, γλέντησαν, χόρεψαν και αντάλλαξαν ευχές σε πολύ όμορφο κλίμα!
Τέλος, μέσω της «Π», ο πρόεδρος του χωριού, ευχαριστεί την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου για την διάθεση του καλαθοφόρου για τον στολισμό των δύο δέντρων καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης «Κουτρόπουλο», «Δημητρίου», «Μπομποτσιάρη» και Μπαϊνέτα.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr