background img
banner
banner

Τοποθέτηση πινακίδων, κοπή δέντρων και μετακίνηση περιπτέρων

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ομόφωνα αποδεκτά έγιναν όλα τα θέματα που συζητήθηκαν στην προχθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Αιγιαλείας, που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Παναγιώτη Μαρινόπουλου.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε χορήγηση αδειών παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν στο Δήμο Αιγιαλείας, ενώ ελήφθη απόφαση σχετικά με αποζημίωση ιδιοκτητών στην περιοχή του Παγοποιείου. Αποφασίστηκε η αγορά οικοπέδου για δημιουργία χώρου στάθμευσης στην Τ.Κ Μαμουσιάς, καθώς και η απομάκρυνση – μετακίνηση περιπτέρου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αιγαίου & Αμοργού στην παραλία της Τ.Κ Συλιβαινιωτίκων Δήμου Αιγιαλείας αλλά και η απομάκρυνση περιπτέρου που βρίσκεται στην πλατεία «Χρ. Αρφάνη» της Τ.Κ Συλιβαινιωτίκων. Αποφασίστηκε ακόμη, η τοποθέτηση ρυθμιστικής πινακίδας ορίου ταχύτητας Ρ-32 στην Δ.Κ Διακοπτού και η κοπής δυο κυπαρισσιών στην πλατεία της Τ.Κ Διγιελιωτίκων.
Επιπλέον, η Επιτροπή συμφώνησε στην εισήγηση της Δ/νσης Καθαριότητας του δήμου περί τοποθέτησης κάδων απορριμμάτων στην οδό Μ. Αλεξάνδρου στο Αίγιο, ενώ ενέκρινε και θέσεις στάθμευσης.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr