background img
banner
banner

“Τρίποντα αγάπης” σε ένα κατάμεστο γήπεδο!

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΉΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗΣ

Ήταν ένας ξεχωριστός αγώνας, μία εκδήλωση που θα μνημονεύεται για πολύ καιρό στην πόλη μας. Ένας φιλανθρωπικός αγώνας για την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου, στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου (αρκετός κόσμος μάλιστα αποχώρησε επειδή δεν χωρούσε στο γήπεδο) και τον χάρηκαν μικροί και μεγάλοι.
Μέλη της θρυλικής Εθνικής ομάδας του 2005-06 αντιμετώπισαν την ομάδα του Αστέρα Τέμενης, με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά το σπίτι που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην περιοχή του Αιγίου.

Παρόντες από την Εθνική ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Δήμος Ντικούδης, ο Νίκος Χατζηβρέττας, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο αρχηγός Μιχάλης Κακιούζης, αλλά και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που ήρθε να συνδράμει και αυτός με την παρουσία του, έστω και αν δεν ήταν στην ομάδα τότε. Μαζί τους και οι προπονητές, ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τον Λευτέρη Κακιούση, συνεργάτη του στην κατάκτηση του χρυσού μεταλίου στο Eurobasket 2005 και του ασημένιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2006. Να σημειωθεί, ότι παρουσιάστηκαν σε βίντεο και οι υπόλοιποι παίκτες της Εθνικής ομάδας που δεν κατάφεραν – για διάφορους λόγους – να παραστούν στην εκδήλωση.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Δημόπουλος – Κωνσταντινίδου.  Πριν και μετά τη λήξη του αγώνα, αρκετοί θεατές συνεισφέρανε οικονομικά στους σκοπούς του οργανισμού, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Το All Stars Smiles διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του Δήμου Αιγιαλείας, με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Affidea και Xerox.

Μετά τον αγώνα, όλοι οι πρωταγωνιστές, μαζί με τον Κώστα Γιαννόπουλο από το Χαμόγελο του Παιδιού, και οι χορηγοί της διοργάνωσης All Star Smiles, Affidea, Xerox, Molten, γευμάτισαν στο παραλιακό εστιατόριο της Τέμενης, Mezzo-Mezzo.

 

 


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr