background img
banner
banner

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Β ΟΜΙΛΟΣ: Ήττες για Θύελλα Αιγίου και Φοίνικα / Ζήρια

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΩΤΗΣ ΦΟΗΣ 1-1 Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ

Δυσάρεστη έκπληξη στις καθυστερήσεις για τον πρωτοπόρο και γηπεδούχο Κεραυνό. Ο Ψαθόπυργος πιστοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική άνοδο που διανύει τον τελευταίο καιρό, ισοφαρίζοντας 1-1 με τον Κουλούρη στο 92΄, το γκολ που είχε σημειώσει ο Λαζανάς στο 63΄. -Σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε χωρίς αλλαγές από τους προπονητές των δυο αντιπάλων, ο Άρης με το γκολ του Μεντζελόπουλου στο 33΄, επιβλήθηκε 1-0 της ΑΕ Δρεπάνου, ανακόπτοντας την νικηφόρα πορεία της στον β΄ γύρο.
-Ο Αετός Π. δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 2-0, σε βάρος του ουραγού Πανιώνιου / Αχιλλέα.
-Η εικόνα του α΄ ημιχρόνου στο Ρίο (1-1), δεν προδίκαζε με τίποτα την βαριά ήττα της Θύελλας. Η Αιγιώτικη ομάδα άνοιξε το σκορ στο 8΄, ο ΑΠΣ Πάτραι απάντησε με 6 γκολ (6-1), με τα 5 να σημειώνονται στο β΄ ημίχρονο.
-Ο Φοίνικας/ Ζήρια έχασε τον αγώνα στο Προάστειο 1-3 από τη Νίκη και τον προπονητή Φώτη Φοή που παραιτήθηκε στη λήξη.
-Περιμέναμε …όβερ το παιχνίδι ανάμεσα στον Δαβουρλή και το Ζαβλάνι / Αίας, αναλογιζόμενοι το μεγάλο σκορ 7-1 του α΄ γύρου, με νικητή τον Δαβουρλή.
Αυτή τη φορά οι εστίες παρέμειναν ανέπαφες χωρίς γκολ.

ΑΠΣ Πάτραι – Θύελλα Αιγίου 6-1

Ικανοποιητική η παρουσία της Θύελλας στο α΄ ημίχρονο. Έβγαλε όμορφη εικόνα με γρήγορο γκολ που της έδωσε το προβάδισμα και απειλητικές φάσεις να σκοράρει ξανά.
Άλλη ομάδα στο δεύτερο μισό του αγώνα η Θύελλα, έδειξε επηρεασμένη από τα δυο γκολ που δέχτηκε μέσα σε τρία λεπτά, συνεχίζοντας να παλεύει και να διεκδικεί, χωρίς καθαρό μυαλό.
Στο 8΄ κέρδισε πέναλτι ο Μάριος Μητρόπουλος, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Διαμαντόπουλος. Ο τερματοφύλακας Μπαρδάκης απέκρουσε, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια στον Μ. Μητρόπουλο που την έστειλε στα δίχτυα.
Το παιχνίδι έφερε στα ίσα ο Αναγνώστου, ισοφαρίζοντας 1-1στο 36΄ κι έτσι έληξε το ημίχρονο.
Το Πάτραι είχε δυο γκολ στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, κτίζοντας διαφορά ασφαλείας με τους: Δημητρακόπουλο 49΄, Ρήγα 51΄.
Πριν συνέλθει για τα καλά η Θύελλα, οι γηπεδούχοι πανηγύριζαν το 4-1 με τον Δημητρακόπουλο στο 58΄ και αμέσως το 5-1 με τον Ντινόπουλο στο 61΄.
Το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε από τον Δημητρακόπουλο (χατ τρικ) στο 81΄.
ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Αλ. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Ρήγας, Μιχαλόπουλος, Κούσουλας (75’ Παπαδόπουλος) Ντινόπουλος, Βάρρας, Παναγιωτόπουλος, Αναγνώστου (78’ Μόρισσον), Νικολάι (46’ Χριστοδουλόπουλος), Δημητρακόπουλος, Παπαδάτος (83’ Καλαμπόκας).
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ψυχράμης, Μανέτας (59’ Καυγάς), Ραμπούσγια, Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Τζιτζιφάκος, Αρβανίτης, Λιάτος (78’ Αθανασίου), Π. Μητρόπουλος (62’ Σπηλιωτόπουλος), Μ. Μητρόπουλος (80’ Μαραγκός), Διαμαντόπουλος

Νίκη Προαστείου – Φοίνικας / Ζήρια 3-1

Στο Προάστειο ο Φοίνικας / Ζήρια δεν απέφυγε ακόμα μια εκτός έδρας ήττα. Η δυσάρεστη εξέλιξη από το πρώτο ημίχρονο, όταν ο Καϊμακάς είχε σημειώσει στο 29΄ και 44΄ το 2-0, άλλαξε προσωρινά με την μείωση του σκορ από τον Παπαδημητρακόπουλο στο 53΄.
Το 1-2 έδωσε ελπίδες για κάτι θετικό για τους φιλοξενούμενους, που διατηρήθηκαν μέχρι το φινάλε του αγώνα.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Καλογεράτος σκόραρε το 3-1 για την ομάδα του Προαστείου, σιγουρεύοντας έτσι τους βαθμούς της νίκης.
ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ: Μποσγανάς, Βάσιλας, Κατσάς, Χαλκιόπουλος, Σαρρής, Διαμαντόπουλος, Σμπόρας, Καϊμακάς, Καρέλας (68΄ Καλογεράτος), Μουστάκας, Καψής (60΄ Γαλάνης)
Α.Ε. ΦΟΙΝΙΚΑΣ/ΖΗΡΙΑ: Μπούνιας, Μαυρομμάτης, Ντολάνι, Χαραλάμπους (80΄ Φιλιππάτος), Γεωργακόπουλος, Ψυχογιάννης, Τέρπος, Μπουλούμπασης (46΄ Νγκέλα), Λαλιώτης (57΄ Ρουμελιώτης), Μαρής, Παπαδημητρακόπουλος

Παραίτηση Φώτη Φοή

Την παραίτησή του από τον Φοίνικα / Ζήρια έκανε γνωστή στο ΔΣ του σωματείου ο προπονητής Φώτης Φοής, μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Προαστείου. Συγκεκριμένα:
«Μετά από το ανεπιτυχές σημερινό αποτέλεσμα της ομάδας μου και παρόλο που η ομάδα βρίσκεται μέσα στους στόχους της, σεβόμενος τον εαυτό μου και προασπιζοντας τις ηθικές αξίες για το άθλημα που υπηρετώ, δηλώνω δημοσίως την παραίτησή μου από τεχνικός του εν λόγω σωματείου λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με μέλος της διοίκησης, οσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των αποδυτηρίων»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr