background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Πλώρη για κορυφή τα Καλάβρυτα 2-1τον Αετό Ρίου

ΠΕΡΑΣΕ 4Η Η ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ 3-0 ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΑ  ΣΤΑΘΕΡΑ ΨΗΛΑ Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ 4-2 ΤΗΝ ΔΟΞΑ

Η Αιγείρα / Ακράτα πέρασε νικηφόρα από την Ροδιά κερδίζοντας 4-2 την Δόξα Ελαιώνα και ανέβηκε στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας. Τα Καλάβρυτα όμως έκαναν δικό τους το ντέρμπι κορυφής, επικρατώντας 2-1 σε βάρος του αήττητου Αετού Ρίου και περιμένουν το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τα Σελιανίτικα για να περάσουν στην πρώτη θέση.
Στην 4η θέση βρέθηκε τώρα η Φλόγα Ροδιάς, ύστερα από το υπέρ της 2-0 σε βάρος της Αργυράς και την ισοπαλία 1-1 στην Τέμενη ανάμεσα στον Αστέρα και τον Απόλλωνα. Δυσκολεύεται στην έδρα του ο Κεραυνός 2016, το ίδιο …έπαθε και με τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων, σκοράροντας το γκολ της νίκης 1-0 στο 88΄ με τον Φωκιανό. Απρόσμενη ανατροπή είχαμε και για το Άνω Καστρίτσι, αφού με δυο γκολ στις καθυστερήσεις, γύρισε το 2-3 από την Αυτόνομη, σε υπέρ του 4-3. Την πρώτη τους νίκη στις καθυστερήσεις και με ανατροπή πανηγύρισαν τα Σελιανίτικα 2-1την Φλόγα Κ.Κ.

Καλάβρυτα – Αετός Ρίου 2-1

Μια μεγάλη και πολύτιμη νίκη σημείωσε η ΑΕ Καλαβρύτων σε βάρος του Αετού, υποχρεώνοντας έτσι την ομάδα του Ρίου στην πρώτη ουσιαστική της ήττα. Μια ήττα που ήρθε μετά τα προειδοποιητικά μηνύματα του α΄ ημιχρόνου με τις δυο πολύ καλές φάσεις των γηπεδούχων, όταν στο 18΄ το πλασέ του Γιαννόπουλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αετού Καραλής, ενώ την ίδια τύχη είχε κεφαλιά στο 25΄ του Ντάλα, ύστερα από κόρνερ του Σταύρακα. Αυτές ήσαν οι κυριότερες φάσεις του α΄ μέρους, με το γκολ να ακολουθεί στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 48΄ ο Φάκος μετά από φάουλ του Σταύρακα, δεν άφησε τους αμυντικούς να απομακρύνουν τον κίνδυνο ανοίγοντας με σουτ μέσα από την περιοχή το σκορ 1-0.
Δεν άργησε το 2-0 για την ομάδα των Καλαβρύτων. Ο Ντιούφ έβγαλε κάθετη πάσα για τον Γιαννόπουλο, η οποία κόπηκε προσωρινά. Ο Γιαννόπουλος «έκλεψε» και διασχίζοντας τον ελεύθερο χώρο πλάσαρε για το 2-0. Τα Καλάβρυτα απείλησαν και στο 75΄ με την κεφαλιά του Ντάλα ύστερα από κόρνερ του Παπαδόπουλου, έπαιξαν με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο 10λεπτο έχοντας τραυματία τον Φάκο και ολοκληρώσει τις αλλαγές. Με 9 παίκτες (τραυματίστηκε και ο Παναγιωτόπουλος) δέχθηκαν τη μείωση του σκορ 1-2 στο 92΄ από τον Σούλι.
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Παπαδημητρόπουλος, Τζόβολος (69΄ Παπαχριστόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Φάκος, Παπαγεωργίου, Ντάλας, Σταματόπουλος (62΄ Ασπρούκος), Ντιούφ, Γιαννόπουλος (86΄ Κουτρουμάνης), Σταύρακας, Παπαδόπουλος (77΄ Μενύχτας)

Δόξα Ελαιώνα – Αιγείρα / Ακράτα 2-4

Τα δυο γρήγορα γκολ στο γήπεδο της Ροδιάς, έβαλαν οδηγό και διαχειριστή την Αιγείρα / Ακράτα, που συμπληρώνοντας το 12λεπτο είχε την τύχη και τον τρόπο να μετρά για λογαριασμό της το 2-0 σε βάρος της Δόξας. Στο 5΄ ο Κυρίκος σούταρε, ο Ντόι απέκρουσε προσωρινά και πριν μπλοκάρει με τη 2η προσπάθεια, ήρθε να διεκδικήσει και να ανοίξει το σκορ ο Παππάς. Στο 12΄ ο Καλέλλης έβγαλε …μαγική κάθετη στον Παππά, ο οποίος βρέθηκε για μια ακόμα φορά προωθημένος για να κάνει το 2-0. Το σκορ αυτό περιόρισε τις επιθετικές προσπάθειες της Αιγείρας / Ακράτας, που οργάνωνε άμυνα και περίμενε ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις. Στο 28΄ χάθηκε από την ομάδα του Ελαιώνα καλή ευκαιρία να μειώσει, όταν μετά το κόρνερ του Τσέντζου, η κεφαλιά του Βλάχου από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ. Το 1-2 έγινε στο 37΄. Ο Μαραγκός σέντρα από δεξιά, προβολή και γκολ ο Δημήτρης Κοσκινάς. Εκεί που οι γηπεδούχοι πήγαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, στο 45΄ο Καλέλλης έκλεψε την μπάλα μετά από κόρνερ της Δόξας, διήνυσε μια απόσταση από τη μια περιοχή στην άλλη, πλασάροντας έξυπνα τον Ντόι, 1-3 ημίχρονο. Σε καθοριστικό λεπτό το 3ο γκολ των φιλοξενούμενων, έδωσε άλλον αέρα και ψυχολογία στο β΄ ημίχρονο, για να ακολουθήσει το 1-4 στο 70΄, μετά από κόρνερ του Κυρίκου και κεφαλιά του Τσούρα. Στα τελευταία λεπτά περισσότερο επιθετική η ομάδα του Ελαιώνα, απείλησε και μείωσε με τον Τσέντζο για το τελικό 2-4 στο 83΄.
ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Ντόϊ, Μετζάϊ (59΄ λ.τ. Καΐσι), Θ. Ραμπαβίλας, Ελ. Κοσκινάς, Βλάχος, Μαραγκός (84΄ Χριστόπουλος), Δ. Κοσκινάς, Αυλωνίτης (46΄ Γ. Γεωργίου), Λυμπέρης (71΄ Σουλιώτης), Κουνάβης, Τσέντζος Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Λέσι, Παππάς, Αντρ. Μάρκου, Τσούρας, Ψαρράκος, Σακελλαρόπουλος (77΄ Αλέφαντος), Παναγιωτόπουλος, Κλουκίνας (80΄ Πιχλίνσκι), Καλέλλης (85΄ Σαρμάς), Κυρίκος (71΄ Αγγ. Σκάζας)

Σελιανίτικα – Φλόγα Κ. Καστριτσίου 2-1

Την πρώτη φετινή του νίκη έψαχνε εδώ και καιρό η ομάδα των Σελιανιτίκων, την πανηγύρισε χθες επικρατώντας 2-1 της Φλόγας Κάτω Καστριτσίου. Μια νίκη που ήρθε μάλιστα με ανατροπή και στις καθυστερήσεις, αφού η φιλοξενούμενη Φλόγα Κ.Κ. προηγήθηκε με τον Σίνο στο 28΄και χρειάστηκαν τα γκολ του Σπ. Γεωργακόπουλου στο 78΄ και του Π. Γεωργακόπουλου στο 92΄. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Αγγ. Μερκούρης, Κουτσογιώργης, Λιακόπουλος (46΄ Ασημακόπουλος), Γιαννόπουλος, Δεληγιάννης, Μπαρμπάκης (75΄ Διαμαντόπουλος), Σπ. Γεωργακόπουλος, Π. Γεωργακόπουλος, Δραγούτης (87΄ Αντωνόπουλος), Ρηγόπουλος, Κολοκυθάς

Φλόγα Ροδιάς – Αργυρά 2-0

Η Αργυρά έδειξε στο ξεκίνημα ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στην Φλόγα Ροδιάς. Συνέχισε και μετά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε με μια ανούσια κατοχή, αντίθετα με την Φλόγα που μετά το πρώτο 10λεπτο, έδειξε απελευθερωμένη και με πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες. Ο Μπαντούνας άνοιξε το σκορ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, το οποίο είχε κερδίσει ο Κατσαούνης. Καλές επιθετικές προσπάθειες με απειλή για ένα ακόμα γκολ, ακολούθησαν στο ημίχρονο από τους Κατσαούνη και Τσιάπι.
Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα της Ροδιάς ανέβασε ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς της, είχε δοκάρι από φάουλ του Μπαντούνα, ευκαιρίες με τους Κατσαούνη και Γκλαβά, αλλά και ένα ακόμα γκολ. Το 2-0 έγινε στο 76΄ με πλασέ μέσα από την περιοχή του Τζιαντομένικο, ύστερα από την πάσα του Π. Λιακόπουλου.
ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Γκιώνης, Σωτηρόπουλος, Ανδρ. Νιγιάννης, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Τσιάπι (90΄ Κανελλής), Μούκας (46΄ Τζιαντομένικο), Χριστόπουλος, Κατσαούνης, Μπαντούνας, Γκλαβάς (88΄ Αντωνόπουλος)

Αστέρας Τέμενης – Απόλλων Αιγίου 1-1

Στο β΄ ημίχρονο κρίθηκε το παιχνίδι της Τέμενης. Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις κύλησε το α΄ ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι μέτριοι και να ανεβάζουν αισθητά την απόδοσή τους.
Ο Απόλλων προηγήθηκε με τον Θεοτοκάτο μετά την κεφαλιά πάσα του Μικέ. Ο Αστέρας είχε στη συνέχεια τις ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά και να πάρει προβάδισμα.
Κατάφερε να φτάσει στο 1-1 με την κεφαλιά του Ιβάνοφ στο 79΄, ύστερα από φάουλ του Δαλιάνη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Βαγενάς, Δορλής, Ραμπαβίλας, Ιβάνοφ, Οικονομόπουλος, Κόρακας (58΄ Μεσσήνης), Μιχαλόπουλος (89΄ Γκίνι), Θεοδωρόπουλος, Παπαδιονυσίου, Xριστοδουλόπουλος (46΄ Αν. Αγγελόπουλος) Δαλιάνης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Χριστοδουλόπουλος, Ντεντής, Γκέργκι (85΄ Χερτσέκου), Μηλιάκης, Μικές, Τρακαδάς, Μανίκας (79΄ Σημάτης), Κωνσταντίνου, Θεοτοκάτος, Μάλλιος (71΄ Θωμάς), Σκιαδάς

 

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr