background img
banner
banner

Συνεδριάζει αύριο το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

 

Το Σχέδιο Δράσης για την πρόληψη, ευαισθητοποίηση και προαγωγή υγείας των πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το έτος 2019, είναι μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, στις 3μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής), στην Πάτρα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συζήτηση της υπ. αριθ. 07/2019 Επερώτησης του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο»  Χρήστου Μπούνια με απάντηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλο, σχετικά με την πρόβλεψη αντιπλημμυρικής προστασίας για τους ποταμούς της Αιγιάλειας, ποια έργα έχουν ενταχθεί και τι προβλέπονται να ενταχθούν.

Επίσης, θα γίνει συζήτηση της υπ. αριθ. 03/2019 Επερώτησης του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» Χαράλαμπου Αριστειδόπουλου με απάντηση από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, σχετικά με την πορεία της διαδικασίας συγχώνευσης του Πανεπιστημίου Πατρών με το ΤΕΙ  Δυτικής Ελλάδας.

Στην ίδια συνεδρίαση πρόκειται να τεθούν προς έγκριση η υποβολή πρότασης ένταξης του έργου «Προμήθεια Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών- Καραμανδάνειο», όπως επίσης οι βελτιώσεις οδών πρόσβασης σε Ιερές Μονές της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και έργα βελτίωσης, κατασκευής και εκσυγχρονισμού αθλητικών εγκαταστάσεων στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας.

 

Απολογισμός Πεπραγμένων Περιφερειακής Αρχής

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ημέρα στις 5.30μ.μ. θα ακολουθήσει ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα «Απολογισμός Πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής Δυτικής Ελλάδος έτους 2018».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr