background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Β ΟΜΙΛΟΣ: Στο Ρίο με Πάτραι η Θύελλα Αιγίου

ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΝΙΚΗ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ

Στα βασικά παιχνίδια της αγωνιστικής που έρχεται, κατατάσσονται αυτά που δίνουν οι ομάδες της περιοχής μας.
Και το λέμε αυτό, εφ’ όσον η τύχη τους θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ειδική βαθμολογία που θα σχηματιστεί, πριν τα μπαράζ ανόδου και παραμονής.
Η Θύελλα που έχει αφήσει πίσω της ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη, το οποίο αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, έχει τώρα μπροστά της έναν ακόμα αντίπαλο από την πρώτη 4άδα.
Είναι ο ΑΠΣ Πάτραι τον οποίο είχε κερδίσει στον α΄ γύρο, τώρα όμως τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, με το Πάτραι να έχει το πλεονέκτημα έδρας, έχοντας παράλληλα ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο. Ιδιαίτερης σημασίας το τελικό αποτέλεσμα στη …μάχη του Ρίου, αφού οι βαθμοί που θα προκύψουν, θα αφήσουν πλεονέκτημα.
-Σε διαδικασίες ντέρμπι μπαίνει στο Προάστειο και ο Φοίνικας / Ζήρια, που εξακολουθεί να παρουσιάζει αδυναμίες στο να κατακτήσει μια νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι. Παρουσιάζει ανταγωνισμό και προϋποθέσεις να πάρει κάτι, φεύγει στο τέλος με άδεια χέρια.
Στη νεοσύστατη ομάδα ελπίζουν ότι κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτό, αρχής γενομένης στο Προάστειο. Ένα παιχνίδι που αφήνει ελπίδες για κάτι θετικό στους δυο αντιπάλους είναι αυτό με τη Νίκη, αμφίρροπη και απρόβλεπτη η εξέλιξή του.
-Ο Κεραυνός που πρόσθεσε ακόμα τρεις βαθμούς στο σακούλι του την περασμένη Τετάρτη επικρατώντας 1-0 στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Φοίνικα / Ζήρια, παίζει στο γήπεδό του με τον Ψαθόπυργο. Οι πρωτοπόροι περισσότερο φοβούνται τον κακό τους εαυτό, παρά το συγκεκριμένο παιχνίδι.
-Στο «Ντα Λουζ» ο Άρης λογαριάζει να «φρενάρει» την ΑΕ Δρεπάνου, που στα 5 παιχνίδια του β΄ γύρου έχει σημειώσει 4 νίκες, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται σταθερά από τις τελευταίες θέσεις. Η ομάδα του Δρεπάνου διαθέτει καλή ψυχολογία, ο Άρης όμως δυνατή έδρα.
-Ο Αετός Π. θα γνωρίζει τα πάντα από τα υπόλοιπα παιχνίδια, πριν έρθει η σειρά του να παίξει στο μοναδικό παιχνίδι της Κυριακής, με τον Πανιώνιο / Αχιλλέα. Το πρόγραμμα τον παρουσιάζει φιλοξενούμενο, ουσιαστικά όμως δεν συντρέχει αυτός ο λόγος, αφού το γήπεδο της Αγυιάς αποτελεί την κοινή τους έδρα.
-Στην Αγυιά θα παίξει πρώτα το Σάββατο ο Δαβουρλής με το Ζαβλάνι / Αίας. Παιχνίδι που έχει μεγάλη σημασία για την ειδική βαθμολογία, με το Ζαβλάνι να θέλει περισσότερο το θετικό αποτέλεσμα, μήπως στην εξέλιξη του πρωταθλήματος βρεθεί από την προτελευταία, στην τελευταία θέση.

ΕΠΟΜΕΝΗ 17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Β ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 19/01 -15:00
Κεραυνός – Ψαθόπυργος: Μιχαλόπουλος
Νίκη Πρ. – Φοίνικας / Ζήρια: Τζαγκαράκης
Δαβουρλής – Ζαβλάνι / Αίας: Φωκάς
Άρης Π. – ΑΕ Δρεπάνου: Καλύβας
Πάτραι – Θύελλα Αιγίου: Χρονάς
Κυριακή 20/01 -15:00
Παν./Αχιλλέας – Αετός Π.: Πετρόπουλος

Α ΟΜΙΛΟΣ: Στο «Ντα Λουζ» η Δόξα Παραλίας με τη Θύελλα Π.

Την Κυριακή μεσημέρι μετατέθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα Παραλίας και την πρωτοπόρο Θύελλα Π. Θα γίνει στο «Ντα Λουζ» και το θέλει πολύ η Θύελλα, μιας και η Δόξα είναι στην πρώτη 4άδα, που σημαίνει ότι το αποτέλεσμά του θα παίξει ρόλο στην ειδική βαθμολογία των playoff.
Ο Ατρόμητος Π. πάει στα Σαγέικα, εκεί όπου ο γηπεδούχος Εθνικός με τις μεταγραφές που πραγματοποιεί, δείχνει αποφασισμένος να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Η Αναγέννηση δυσκόλεψε την προηγούμενη αγωνιστική τον Ατρόμητο, απομένει να δούμε τι θα καταφέρει στα Ζαρουχλέικα κόντρα στην Αχαϊκή.

ΕΠΟΜΕΝΗ 17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Α ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 19/01 -15:00
Εθνικός Σαγ. – Ατρόμητος: Αθανασόπουλος
Αναγέννηση Π. – Αχαϊκή: Γιαννόπουλος
Πήγασος – Αστέρας Τσουκ.: Σαφαρίκας
Τριταιϊκός – Δίας 0-3 α.α.
Κυριακή 20/01 -15:00
Πάτραι 2005 – Δόξα Χαλ.: Καδδάς
12:00 Δόξα Παραλίας – Θύελλα Π.: Παπαδόπουλος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr