background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Β ΟΜΙΛΟΣ: Αναβλήθηκε το ντέρμπι Θύελλα Αιγίου Άρης Π. στην Άβυθο

ΓΙΑ ΓΟΗΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ/ΖΗΡΙΑ ΜΕ ΚΕΡΑΥΝΟ

Στο γήπεδο της Ζήριας καλείται ο πρωτοπόρος Κεραυνός, να συνεχίσει την αήττητη πορεία του. Η πρωτιά του θα είναι εξασφαλισμένη με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι που με τις επιστροφές απόντων ποδοσφαιριστών, ο γηπεδούχος Φοίνικας / Ζήρια αναμένεται να είναι περισσότερο ισχυρός. Αυτή τη φορά ο Φώτης Φοής θα έχει στην άμυνα παίκτες που του έλειπαν από το παιχνίδι με την ΑΕ Δρεπάνου, που θα σχηματίσουν ένα καλό σύνολο με την ποιοτική παρουσία της επίθεσης.
Από τον Άρη οι τελευταίες αποχωρήσεις των Λυμπέρη (Αετός Π.) και Πανάρετου (Παναιγιάλειος), θα φανεί αν έχουν επηρεάσει αρνητικά την ομάδα.
-Στην κοινή έδρα της Αγυιάς κοντράρονται Αετός Π. και Δαβουρλής. Για τους τυπικά φιλοξενούμενος δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσουν με περισσότερες πιθανότητες ένα θετικό αποτέλεσμα, από τον ισχυρότερο και πιο έμπειρο Αετό.
-Μετά τα τελευταία αποτελέσματα ο ΑΠΣ Πάτραι μπήκε στην 4άδα κι εκεί θέλει να παραμείνει. Είναι το λογικό φαβορί απέναντι στον Πανιώνιο / Αχιλλέα, περιμένει τα άλλα αποτελέσματα και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα για λογαριασμό του.
-Η ΑΕ Δρεπάνου έχει πάρει …φόρα για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Τα θετικά τελευταία αποτελέσματα έχουν φέρει άνεμο αισιοδοξίας στην ομάδα του Βασίλη Φίλιππα, που βλέπουν το παιχνίδι με τη Νίκη Προαστείου σαν ένα ακόμα σκαλοπάτι για την βαθμολογική άνοδο.
Απλά στο παιχνίδι με τη Νίκη θα είναι τυπικά γηπεδούχοι, αφού το Προάστειο είναι κοινή έδρα και για τους δυο.
-Στο μοναδικό παιχνίδι της Κυριακής, το Ζαβλάνι / Αίας θα παραταχθεί στο γήπεδο Αγυιάς, απέναντι στον Ψαθόπυργο. Συνάντηση που κρύβει ενδιαφέρον, αφού τις δυο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός, θέλουν να φύγουν από την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό και επίσης να βρεθούν με κάποιο πλεονέκτημα στα play out.

ΕΠΟΜΕΝΗ 16Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Β ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 12/01 -15:00
Πάτραι – Παν./ Αχιλλέας: Κουτρουμάνης
Θύελλα – Άρης Π.: Ανδριανός ΑΝΑΒΟΛΗ
Αετός Π. – Δαβουρλής: Καδδάς
Δρέπανο – Νίκη Πρ.: Σαφαρίκας
Φοίνικας/Ζήρια – Κεραυνός: Πετρόπουλος
Κυριακή 13/01 -15:00
Ζαβλάνι/Αίας – Ψαθόπυργος: Καλύβας


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr