background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Έχασε η Θύελλα στο Προάστειο 1-4 και έδαφος στην κορυφή

Ο ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΓΓΟ ΣΤΟ 92΄ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ 1-1 ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΛΑΘΗ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ 0-3 ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ

Θύελλα Αιγίου και Αετός Π. ήσαν οι χαμένοι από την πρώτη 5άδα. Στο Προάστειο η Θύελλα πήγε να γυρίσει το παιχνίδι, η Νίκη όμως είχε γκολ και ουσία, για να πάρει τη νίκη 4-1.
Ο Αετός Π. προηγήθηκε στο Ρίο 1-0 του Ψαθόπυργου με τον νεοαποκτηθέντα Λυμπέρη να σκοράρει, ακολούθησαν δυο δοκάρια από τους Ιωακειμίδη, Κριμπά και η δυσάρεστη ισοφάριση 1-1 από τον Φράγγο στις καθυστερήσεις.
Δεν είχε πρόβλημα απέναντι στο Ζαβλάνι / Αίας ο πρωτοπόρος Κεραυνός. Σημείωσε το σκορ της ημέρας (5-0) με χατ τρικ του Νάτση, εξακολουθεί να προηγείται με διαφορά ασφαλείας από τον Άρη.
Τον Άρη που πέρασε νικηφόρα από την Αγυιά 3-0 τον ουραγό Πανιώνιο / Αχιλλέα, που δύσκολα θα ξεφύγει από την 12η θέση.
Ο ΑΠΣ Πάτραι επιβλήθηκε 3-0 του Δαβουρλή, ξέφυγε με +3 από την Θύελλα Αιγίου.
Καλός και με ευκαιρίες μπροστά ο Φοίνικας / Ζήρια, μέτριος στα αμυντικά του καθήκοντα, πληρώνοντας απουσίες και λάθη με το 0-3 από την ΑΕ Δρεπάνου.

Νίκη Προαστείου – Θύελλα Αιγίου 4-1

Με ημιτελείς αλλά και φιλότιμες προσπάθειες στο Προάστειο, η Θύελλα Αιγίου βρέθηκε να χάνει στο α΄ ημίχρονο, από το γκολ που σημείωσε στο 36΄ ο Χριστοδουλόπουλος. Εκεί που φάνηκε ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι, άφησε αυτό το πλεονέκτημα ανεκμετάλλευτο. Είχαμε την ισοφάριση 1-1 για την Αιγιώτικη ομάδα στο 57΄, όταν με κεφαλιά ο Π. Μητρόπουλος αξιοποίησε με γκολ την σέντρα του Μανέτα. Ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να βάλει την Θύελλα μπροστά στο σκορ στο 65΄, μετά την κάθετη πάσα του Αρβανίτη. Το πλασέ του Π. Μητρόπουλου που ακολούθησε, αποκρούστηκε στην αρχή από τον Μποσγανά και στην 2η μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, αποκρούστηκε στη γραμμή από τους αμυντικούς της Νίκης. Τα χειρότερα ακολούθησαν στην επόμενη επίθεση των γηπεδούχων, όταν ο Διαμαντόπουλος στο 67΄ διαμόρφωσε το 2-1 για την ομάδα του Προαστείου. Το ρίσκο της Θύελλας για να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσα, στοίχισε στην αύξηση του σκορ από πλευράς Νίκης, που σ’ αυτό το παιχνίδι είχε την ουσία για να διαμορφώσει το 3-1 με τον Μουστάκα στο 72΄ και το τελικό 4-1 στο 80΄ με τον Αυγέρη.
ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Μποσγανάς, Βάσιλας, Καϊμακάς, Χαλκιόπουλος, Σαρρής, Διαμαντόπουλος, Σμπόρας, Χριστοδουλόπουλος (77΄ Φλωράτος), Καρέλας (71΄ Αυγέρης), Μουστάκας, Γαλάνης (75΄ Φούντος)
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Ψυχράμης (46΄ Ασημακόπουλος), Μανέτας, Μαραγκός (85΄ Φιλιππάτος), Παπαδόπουλος, Αθανασίου, Σωτηρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Διαμαντόπουλος, Π. Μητρόπουλος, Αρβανίτης, Μ. Μητρόπουλος (74΄ Πλατυκώστας).

Ο Πήλιουρας 1-0 για το Δρέπανο

Φοίνικας / Ζήρια – ΑΕ Δρεπάνου 0-3

Μετά την διπλή ευκαιρία του Δρεπάνου στο 19΄ από τους Παρτάλη και Αγγελόπουλο, ο Φοίνικας / Ζήρια ήταν η ομάδα που απειλούσε την απέναντι εστία, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Ήταν ο Τέρπος μετά από ατομική προσπάθεια στο 27΄, στο 30΄ ο Λαλιώτης, στο 34΄ ο Τσέντζος, με τον τερματοφύλακα του Δρεπάνου, Τσάκα, να προβαίνει σε σωτήριες αποκρούσεις. Φαίνεται ότι ο νέος χρόνος είχε αφήσει υποσχέσεις στο Δρέπανο για να σημειώσει το πρώτο γκολ κι αυτό έγινε κόντρα στη ροή του αγώνα. Ήταν το 38΄ όταν το μοιραίο αμυντικό λάθος των γηπεδούχων, στοίχισε στο γκολ που ακολούθησε από τον Πήλιουρα. Με πολλές απουσίες στην άμυνά του, ο Φοίνικας / Ζήρια διεκδίκησε να αντιστρέψει την κατάσταση στο β΄ ημίχρονο. Ξεκίνησε δυναμικά για να χάσει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 46΄ με τον νεοεισερχόμενο Κανάγια και στο 49΄ να ακολουθήσει αυτή του Παπαδημητρακόπουλου. Δεν ήρθε το γκολ από τις νέες ευκαιρίες του Φοίνικα / Ζήρια, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φραντζής μετά την ασίστ του Παρτάλη, δεν αστόχησε. Έδωσε σοβαρό προβάδισμα 2-0 στο 50΄ για την ομάδα του Δρεπάνου, που το διατήρησε μέχρι το 87΄, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων.
Στο λεπτό αυτό ουσιαστικά τελείωσε και το παιχνίδι, όταν ο Πήλιουρας μετά την πάσα του Οικονομόπουλου, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για το Δρέπανο.

Α.Ε. ΦΟΙΝΙΚΑΣ/ΖΗΡΙΑ: Μπούνιας, Γεωργακόπουλος, Νγκέλα (63΄ Μαυρομμάτης), Ασημακόπουλος, Ψυχογιάννης (77΄ Χριστοδουλόπουλος), Μπουλούμπασης, Τέρπος, Λαλιώτης, Τσέντζος (46΄ Κανάγιας), Μαρής, Παπαδημητρακόπουλος
Α.Ε. ΔΡΕΠΑΝΟΥ: Β. Τσάκας, Καρέλας, Γ. Τσάκας, Αβούρης, Νταλαμάρας (79΄ Καττές), Αγγελόπουλος, Παρτάλης, Σανδραβέλης, Φραντζής, Οικονομόπουλος, Πήλιουρας

Ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 46΄ για τον Φοίνικα / Ζήρια ο Κανάγιας

ΕΠΟΜΕΝΗ 16Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 12/01 -15:00
Πάτραι – Παν./ Αχιλλέας
Θύελλα – Άρης Π.
Αετός Π. – Δαβουρλής
Δρέπανο – Νίκη Πρ.
Φοίνικας/Ζήρια – Κεραυνός
Κυριακή 13/01 -15:00
Ζαβλάνι/Αίας – Ψαθόπυργος


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr