background img
banner
banner

Αιγιαλείς στο συλλαλητήριο της Πάτρας

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας και στη συνέχεια πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης πραγματοποίησαν χθες δημόσιοι υπάλληλοι, καθηγητές μέσης εκπαίδευσης και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης με αίτημα την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση, που η Κυβέρνηση προωθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

Επίσης, χθες , ημέρα ψήφισης του Νομοσχεδίου, πραγματοποιήθηκε μετακίνηση Αχαιών στην Αθήνα και συμμετοχή στην Πανελλαδική Συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα.

΄΄Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για τους διορισμούς και τις προσλήψεις μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών΄΄, ανέφεραν χθες οι συγκεντρωμένοι στην Πάτρα, εκεί όπου παρόντες ήταν η πρόεδρος Αθηνά Σκανδάμη και ο αντιπρόεδρος Κώστας Μεσάζος, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας.
Δάσκαλοι και καθηγητές διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών, θεωρώντας ότι κλέβει την προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr