background img
banner
banner

Αλλάζουν …ρότα διοίκηση και ποδοσφαιριστές

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 

 Ορισμένες αλλαγές αποφάσεων ποδοσφαιριστών, κάποιες λάθος διοικητικές συνεννοήσεις, διαμόρφωσαν πάλι την εικόνα στο «μελανόλευκο» ρόστερ.

Ο Παναγιώτης Ντούνης που είχε δηλώσει ότι αποχωρεί και δεν επιστρέφει, του οποίου μάλιστα είχε ξενοικιαστεί το σπίτι, πήρε νέα εντολή από τη διοίκηση (για τη χρησιμότητά του) να δώσει το παρόν από την χθεσινή προπόνηση, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί από τους πρώτους μάλιστα στο γήπεδο «Πλαστήρα».

Ο Σεργκέι Κούντικ περίμενε ειδοποίηση αν θα επιστρέψει μετά την μετάβασή του στην Πορτογαλία, ώστε να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Παναιγιάλειο, αυτό έγινε με σχετική καθυστέρηση, για να τεθεί τελικά και αυτός στη διάθεση του Χρήστου Καραπίτσου. Ο τελευταίος θα …μετρήσει τις ικανότητες του Ρώσου επιθετικού, αφού στην ουσία δεν έχει ακόμα καταλήξει σε κάποιο ολοκληρωμένο συμπέρασμα.

Ο Νίκος Λούγκος πείστηκε να επιστρέψει μετά από κάποιες τηλεφωνικές επαφές που σημειώθηκαν με το ξεκίνημα του νέου χρόνου, οπότε αναμένεται να συνεχίσει στον Παναιγιάλειο. Δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί μάλιστα σε θέση στόπερ, κάτι που έχει συμβεί ακόμα μια φορά στο παρελθόν, αφού η απουσία κεντρικών αμυντικών από την ομάδα, χρήζει κάποιας κινητοποίησης.

 Εγκλιματίζεται ο Φράνκο Τορεζάνι

Ο νεοαποκτηθείς Αργεντινός μεσοεπιθετικός Φράνκο Τορεζάνι, έκανε χθες στο γήπεδο «Πλαστήρα» την 2η προπόνησή του με τον Παναιγιάλειο. Ο Χρήστος Καραπίτσος θέλει να τον εγκλιματίσει το συντομότερο στο σύνολο, εισπράττοντας μ’ αυτό τον τρόπο την μεγαλύτερη προσφορά του Ιταλοαργεντινού.

Με αυστηρή επίβλεψη και έντονες παρατηρήσεις όποτε χρειάστηκε, ο προπονητής του Παναιγιάλειου ηγήθηκε της χθεσινής προπόνησης, καταγράφοντας στοιχεία και ικανότητες των «μελανόλευκων» ποδοσφαιριστών.

Ο Σεργέικ Κούντικ ήρθε και φωτογραφίζεται με τον Φράνκο Τορεζάνι

 Έναρξη συνεργασίας με Σταύρο Χριστοδουλόπουλο

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό μας φύλλο, ο υψηλόσωμος αμυντικός Σταύρος Χριστοδουλόπουλος, λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις του Παναιγιάλειου. Αγωνίζεται μάλιστα σε θέση που «χηρεύει» ο Παναιγιάλειος, κατάγεται από την περιοχή μας, παρουσίασε καλές προδιαγραφές από το παρελθόν και τις προπονήσεις, με αποτέλεσμα ο Χρήστος Καραπίτσος να δώσει θετική απάντηση για την απόκτησή του, όπως αναφέρει άλλωστε και επίσημα ο Παναιγιάλειος:

«Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο 24χρονος αμυντικός (γεννημένος στις 17/4/1995) κατάγεται από το Αίγιο και συγκεκριμένα από τα Μελίσσια.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 13 ετών στην ομάδα τού χωριού του και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Παναιτωλικού (Κ17 και Κ20), του ΑΟ Κύμης, του Βύζαντα Μεγάρων, του Θεσπρωτού, του ΑΟ Θήβας και του Απόλλωνα Ερέτριας».

Υπέγραψε ο Σταύρος Χριστοδουλόπουλος

Μόνιμα στις προπονήσεις ο φυσιοθεραπευτής Ηλίας Γιαννακλής, ο γενικός γραμματέας Μιχάλης Μπέσκος και ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος

Ατομικό πρόγραμμα ο Βασίλης Παπασπηλιόπουλος

 Διαιτητές: Επόμενη 13η αγωνιστική

Κυριακή 06/01

Παναιγιάλειος – Παλλην/κός: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας)
Αχαρναϊκός – ΠΑΟ Βάρδας: Χουλιάρας (Εύβοιας)
Ιάλυσος – Αστέρας Αμ.: Μπερέτας (Αν. Αττικής)
Νίκη Τρ – Πανηλειακός: Αλιαγάς (Δυτ. Αττικής)
Θύελλα Ρ–Πανμοβριακός: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας)

Τετάρτη 08/01  -14:30
Διαγόρας Β – Φοίβος Κρ.: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας

Ρεπό: Διαγόρας Ρόδου


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr