background img
banner
banner

Ανοικτή Συνέλευση του FORUM Βοστίτσα

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ «ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ»

Η πρώτη Ανοικτή Συνέλευση του FORUM Βοστίτσα πρόκειται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 20 Ιανουαρίου, υπό την αιγίδα του δήμου Αιγιαλείας, ανοίγοντας έτσι, ουσιαστικά, τον κύκλο των εκδηλώσεων για τον φετινό εορτασμό της επετείου της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 6.00 το απόγευμα της Κυριακής, στην αίθουσα του «Πολύκεντρου» της Μυρτιάς και καλούνται όλοι οι πολίτες να την παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετάσχουν ενεργά, με δικές τους παρεμβάσεις, εφόσον βέβαια έχουν εκφράσει σχετικό ενδιαφέρον.

O δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης

O δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου

Τον θεσμό θα τιμήσουν πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ενώ έχει κληθεί και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, οι οποίοι πρόκειται να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από την τοπική αυτοδιοίκηση. Θα υπάρξουν δύο εισηγητές, εκ των οποίων ο ένας, ο νομικός, διοικητικός επιστήμονας Παναγιώτης Καρκατσούλης, ο οποίος θα μιλήσει για την δημόσια και τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ ο δεύτερος ομιλητής θα αναπτύξει το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της Αιγιάλειας. Παρούσα θα είναι και η ιστορικός, διευθύντρια της Βιβλιοθήκης της Βουλής, Έλλη Δρούλια.

Σημειώνεται ότι το FORUM Βοστίτσα έχει αναλάβει την πρωτοβουλία, έτσι ώστε κάθε χρόνο, στη διάρκεια των επετειακών εκδηλώσεων, να οργανώνεται μία μεγάλη ανοιχτή Συνέλευση των Αιγιαλέων, η οποία να επεξεργάζεται σχέδιο δράσης για την ανάπτυξη και ανάταξη της περιοχής. Ένα ανοιχτό Forum στο οποίο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι Αιγιαλείς και όχι μόνο, υπεύθυνοι για την ανάπτυξη της διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ικανοί άνθρωποι της παραγωγής, του Πολιτισμού, της Παιδείας και του τοπικού επιχειρείν, απλοί πολίτες της Αιγιάλειας. Καθένας που θα λαμβάνει τον λόγο θα πρέπει να καταθέτει μια εισήγηση για τοπικά θέματα –μεγάλα ή μικρά– μαζί με την προτεινόμενη λύση ή πρωτοβουλία.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr