background img
banner
banner

AVANCE Rent a Car: Η έξυπνη λύση στην ενοικίαση αυτοκινήτων

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ  ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Είστε ιδιώτης και επιθυμείται την ενοικίαση αυτοκινήτου για την κάλυψη των αναγκών σας; Είστε επαγγελματίας και έχετε ανάγκη από κάποιο όχημα; Είστε τουρίστας και αναζητάτε υπηρεσίες προσωρινής μετακίνησης; Δυσκολεύεστε να πραγματοποιήσετε την αγορά ενός δικού σας αυτοκίνητου και ψάχνετε προσιτή ενοικίαση για μεγάλο διάστημα;

Η πιο κατάλληλη, αξιόπιστη και συμφέρουσα απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα είναι η ελληνική εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων που άνοιξε και στο Αίγιο, η ‘’AVANCE Rent a Car’’. Πανελληνίως αναγνωρισμένη για την προσφορά αξιόπιστων, ασφαλών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών μετακίνησης στους πελάτες της, αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην πόλη μας.
Με περισσότερα από 25 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία ‘’AVANCE Rent a Car’’ αποτελεί μια καθαρά ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων από το 1992. Η ‘’AVANCE Rent a Car Western Greece’’ είναι ο τοπικός συνεργάτης Δυτικής Ελλάδας για τις περιοχές της Πάτρας, του αεροδρομίου του Αράξου, της Ναυπάκτου, του αεροδρομίου της Πρέβεζας –Άκτιο, του Μεσολογγίου και του Αγρινίου καθώς από τις αρχές του 2019 εκπροσωπεί και το κατάστημα της πόλη μας.

Προσιτές λύσεις για όλες τις ανάγκες των πελατών

Η ‘’AVANCE Rent a Car’’ απευθύνεται σε όλο το κοινό ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του. Όπως δήλωσε στο Protionline.gr  ο υπεύθυνος της εταιρίας για την Δυτική Ελλάδα, κ. Θέμης Θεοδωρόπουλος, ‘’ Η εταιρεία μας επεκτείνεται και στην περιοχή του Αιγίου με στόχο να εξυπηρετήσει το καταναλωτικό της κοινό είτε αυτό είναι ιδιώτες που έχουν ανάγκη από κάποιο συγκεκριμένο όχημα (ένα πετρελαιοκίνητο όχημα για μια μακρινή εκδρομή, ένα 9θεσιο για βόλτα με μεγάλη παρέα, ένα όχημα πολυτελείας για κάποια περίσταση), είτε πρόκειται για επαγγελματίες που έχουν ανάγκη από κάποιο επαγγελματικό όχημα ή όχημα για τον πωλητή τους, είτε τέλος και για τους τουρίστες που επισκέπτονται το Αίγιο και τα περίχωρα του.’’
Οι πελάτες έχουν δυνατότητα να επιλέξουν μία πλήρη γκάμα από οικογενειακά αυτοκίνητα, 4χ4 τζιπ, πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, 9-θέσεων Βαν καθώς και επαγγελματικά βαν (κλειστού τύπου), αυτοκίνητα πολυτελείας, χειροκίνητα και αυτόματα. Ο κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει το όχημα που θέλει να νοικιάσει ανάλογα με το budget του, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Αντίθετα, υπάρχουν πάντα ειδικές προσφορές και προνομιακές τιμές ανάλογα την περίοδο που γίνει η ενοικίαση. Η παραλαβή και παράδοση των οχημάτων μπορεί να γίνει στο χώρο των πελατών ή σε όλα τα αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς τρένου καθώς και σε ξενοδοχεία ή όποια άλλη περιοχή ζητήσουν. Να σημειωθεί, επίσης, ότι η εταιρία ανανεώνει κάθε χρόνο τον στόλο της με νέα οχήματα, ώστε να υπάρχει πάντα μία ποικιλία επιλογών.

Μακροχρόνια μίσθωση αντί αγοράς αυτοκινήτου

Μία άλλη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει διευκόλυνση σε όσους επιθυμούν την χρήση ενός δικού τους αυτοκινήτου, είναι το λεγόμενο Leasing, η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τον κ. Θέμη Θεοδωρόπουλο ‘’Η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων ή Leasing είναι ουσιαστικά η μίσθωση του αυτοκινήτου της επιλογής του πελάτη για διάστημα το οποίο αυτός επιλέγει και κυμαίνεται από 24 έως 72 μήνες. Το Leasing αυτοκινήτων (επιβατικών & επαγγελματικών) απευθύνεται σε: εταιρείες, ατομικές επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες. Απευθύνεται λοιπόν σε όλους και δίνει μια ρεαλιστική επιλογή εν μέσω οικονομικής κρίσης. Πλέον, όλοι επανεξετάζουμε τις οικονομικές μας δυνατότητες και κινούμαστε βάσει αναγκών, αποφεύγοντας τα “ανοίγματα” και το ρίσκο. Το Leasing, ανάγεται πλέον στον καλύτερο εναλλακτικό τρόπο χρήσης αλλά και απόκτησης ενός αυτοκινήτου’’.
Πράγματι, όσοι επιλέξουν την μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων, μέσω της ‘’Theocar’’, έναντι της αγοράς ενός οχήματος αποδεσμεύονται από κεφάλαια και δεν επηρεάζεται η ρευστότητα τους, βελτιώνουν την εικόνα του ισολογισμού τους αποφεύγοντας τις παγιώσεις. Ακόμα, όπως αναφέρει ο κύριος Θεοδωρόπουλος , ‘’Ο Φ.Π.Α. της αξίας του αυτοκινήτου δεν εκρέει άμεσα όπως κατά την αγορά, αλλά κατά την διάρκεια της σύμβασης, μαζί με τα μισθώματα. Τα μισθώματα αναγνωρίζονται ως λειτουργικές ανάγκες και εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα σε ποσοστό 100%, δίνοντας σας σημαντικά φορολογικά οφέλη’’.

Παροχές μακροχρόνιας μίσθωσης

Εκτός από αυτά τα θετικά πλεονεκτήματα, στην τιμή του μηνιαίου μισθώματος συμπεριλαμβάνονται επιπλέον υπηρεσίες χωρίς καμία χρέωση όπως, πλήρης συντήρηση και επισκευή σε εξουσιοδοτημένους συντηρητές/επισκευαστές, αλλαγή ελαστικών ανά 40,000 χλμ., πλήρης ασφαλιστική κάλυψη (αστική ευθύνη προς τρίτους, φροντίδα ατυχήματος & ίδιες ζημίες, μερική/ολική κλοπή, πυρός, φυσικά φαινόμενα, θραύση κρυστάλλων), προσωπική κάλυψη οδηγού – Driver Protection, τέλη κυκλοφορίας, αυτοκίνητο αντικατάστασης, διαχείριση και διεκπεραίωση ατυχημάτων, 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Οδηγών, online Εξυπηρέτηση Οδηγών. Το Leasing γενικότερα αποδεικνύεται μία καλή εναλλακτική αντί της αγοράς αυτοκινήτου, αφού το μηνιαίο μίσθωμα ξενικά μόνο από 129 ευρώ. Αν ο μισθωτής επιθυμεί την αγορά του οχήματος κατά την λήξη της μισθωτικής περιόδου, μπορεί να προχωρήσει στην εξαγορά σε προσυμφωνημένη τιμή, χωρίς να είναι υποχρεωτική η εξαγορά του αυτοκίνητου.

Για απλή ενοικίαση αυτοκινήτου, μακροχρόνια μίσθωση, η αγορά αυτοκινήτου το κατάστημα της ‘’AVANCE’’ του Αιγίου, θα σας προσφέρει τις κατάλληλες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες σας, με γνώμονα πάντα την ασφαλή μετακίνηση. Για να έρθετε σε επαφή με την ‘’AVANCE’’ μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα της στο Αίγιο, στην οδό Κορίνθου 72-74, να τηλεφωνήσετε στο 2691600700, η να αποστείλετε μήνυμα μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected].


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr