background img
banner
banner

Δημιουργία Κτηματολογικού Γραφείου στο Αίγιο!

ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

«Νικητής» σε πολλά… μέτωπα είναι ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου, χάρη στις συνεχείς προσπάθειες και τις πιέσεις που ασκεί η διοίκησή του για θέματα που αφορούν την περιοχή και την τοπική κοινωνία. Δεν πέρασαν παρά λίγες μόνο ώρες από της αντίδρασης του Συλλόγου για την υποβολή των δηλώσεων κτηματογράφησης στο Κτηματολογικό Γραφείο της Πάτρας από κατοίκους χωριών της Αιγιάλειας και η ανάδοχος εταιρεία γνωστοποίησε την δημιουργία Κτηματολογικού Γραφείου στο Αίγιο!

΄΄Είναι γεγονός ότι μετά την άμεση αντίδρασή μας, μας έγινε γνωστό ότι η υποβολή των δηλώσεων κτηματογράφησης και για τον ορεινό όγκο της Αιγιάλειας θα γίνεται στο Κτηματολογικό Γραφείο που θ α λειτουργήσει σύντομα στο Αίγιο και δεν χρειάζεται οι συμπολίτες μας να μεταβαίνουν στην Πάτρα όπως ήταν η αρχική απόφαση΄΄, ανέφερε στην «Π» ο πρόεδρος του Δ.Σ.Α. Γιώργος Μπέσκος, προσθέτοντας: ΄΄Η διαβεβαίωση που λάβαμε από τον ανάδοχο του έργου, μας ικανοποιεί. Τον ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας΄΄.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου, γίνονται γνωστά τα ακόλουθα: ΄΄Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν ενεργειών του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, έγινε δεκτό το αίτημά μας ώστε η συλλογή των αιτήσεων Κτηματογράφησης για τον ορεινό όγκο Αιγιαλείας, θα γίνεται στο εξής από το Κτηματολογικό Γραφείο που θα λειτουργήσει στο Αίγιο σύντομα. Ως εκ τούτου, όπως μας ενημέρωσε ο ανάδοχος του έργου δεν χρειάζεται να μεταβαίνουν οι συμπολίτες μας στην Πάτρα για την υποβολή των δηλώσεων΄΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος σύντομα πρόκειται να διοργανώσει ημερίδα ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες άμεσα για την διαδικασία Κτηματογράφησης.

Προσωρινός ανάδοχος για το Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου

Την ίδια ώρα, ένα άλλο θέμα που ώθησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου, η αποκατάσταση των ζημιών του Δικαστικού Μεγάρου, φαίνεται πως προχωρά με γρήγορους πλέον ρυθμούς. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τον κ. Μπέσκο, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το έργο αποκατάστασης ζημιών στο Δικαστικό Μέγαρο, ενώ χθες επρόκειτο να συνεδριάσει η επιτροπή για την ανακήρυξη του προσωρινού αναδόχου. ΄΄Μετά από μεγάλο αγώνα που κάναμε ως διοικητικό συμβούλιο, ο στόχος έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Έργο σημαντικό για τους υπηρετούντες την Δικαιοσύνη, αλλά και τους συμπολίτες μας΄΄, αναφέρει ο πρόεδρος του Δ.Σ.Α.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr