background img
banner
banner

“Έδειξαν” την Αλεξοπούλου για το ψηφοδέλτιο

 ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Η ΑΧΑΙΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

 Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας που διοργάνωσε η Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, την Τρίτη 29 Ιανουαρίου, παρευρέθηκε προσκεκλημένη και απηύθηνε χαιρετισμό η Χριστίνα Αλεξοπούλου, μαζί με συνεργάτες της. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στην οδό Πειραιώς, στην Αθήνα, παρουσία του Αντιπροέδρου του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη, του Αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη, βουλευτών, εκπροσώπων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) και πολλών στελεχών της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ.

Στην ομιλία του, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Σμυρλής, στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και οικοδεσπότης της εκδήλωσης, έκανε ειδική αναφορά στη Χριστίνα, λέγοντας εν μέσω χειροκροτημάτων ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του, αναμένεται να είναι υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με τη ΝΔ. Μάλιστα την προσκάλεσε στο βήμα για να κόψει το κομμάτι της βασιλόπιτας που η ίδια αφιέρωσε στην ελληνική περιφέρεια, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα». Η Αχαιή Πολιτικός Μηχανικός και Επιχειρηματίας μίλησε ακόμα για την πολυετή συνεργασία που έχει με τον κ. Σμυρλή, ο οποίος επίσης προέρχεται από την ΟΝΝΕΔ, αναφερόμενη στη στενή συνεργασία που είχαν την περίοδο 2004-2010, όταν η Χριστίνα ήταν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, ενώ εκείνος κατείχε τη θέση του Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ.

Στην εκδήλωση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων η προοπτική αυτοδυναμίας της ΝΔ, οι διεθνείς εξελίξεις μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών και η επιτακτική ανάγκη πολιτικής αλλαγής για τη χώρα. Εκτενής αναφορά έγινε επίσης και σε νέα στελέχη του κόμματος που ήσαν παρόντα και αναμένεται να ανακοινωθούν ως υποψήφιοι Βουλευτές, για πρώτη φορά, όπως έχει ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr