background img
banner
banner

Έκοψαν πίτα σε όμορφο κλίμα!

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σε πολύ όμορφο κλίμα και με την παρουσία περίπου 150 δασκάλων και νηπιαγωγών της περιοχής, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αιγιαλείας, στο κέντρο «Maritimo» στην παραλία Αβύθου. Τα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους, καθώς και να ανταλλάξουν ευχές για την νέα χρονιά.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Αθηνά Σκανδάμη, ευχήθηκε τα καλύτερα στους συναδέλφους της, ενώ θερμές ευχές απηύθυναν και οι προσκεκλημένοι του Συλλόγου από την Πάτρα αλλά και την Αιγιάλεια. Μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Νίκος Δελέγκος, η συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Βασιλική Φελούκα, η συντονίστρια των Νηπιαγωγών Ελένη Διδάχου, οι Αιρετοί ΠΥΣΠΕ Χρήστος Τσόγκας και Τάσος Σταυρογιαννόπουλος, οι Αιρετοί ΑΠΥΣΠΕ Αντώνης Αγραπίδης και Κώστας Χριστόπουλος, η πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αιγιαλείας και υποψήφια δήμαρχος Βάσω Ψυχράμη, η πρόεδρος της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Αιγιαλείας Βάνα Μπεντεβη και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργος Μπέσκος.

Στα μέλη του Συλλόγου μοιράστηκε το ημερολόγιο που δημιούργησε ο Σύλλογος, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με όμορφες φωτογραφίες από τους Τούλα Σταυροπούλου, Βασίλη Μανουηλίδη, Αναστάση Στρατουδάκη και Ζουμπουλιά Σπυροπούλου.

Το φλουρί της πίτας αντιστοιχούσε σε ένα κινητό τηλέφωνο που κέρδισε η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Αβύθου Εύα Κανατσέλη.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr