background img
banner
banner

Ενδιαφέρουσα δράση από τον Σύλλογο Αιγιαλέων της Αθήνας

ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και δραστηριότητες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Συλλόγου Αιγιαλέων της Αθήνας για το 2019. Ήδη, την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την υποδοχή του νέου έτους με αγιασμό, κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος. Όπως αναφέρεται εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου, ΄΄οι εκδηλώσεις μας αποτελούν αυτή καθαυτή την έκφραση των υπηρεσιών του Συλλόγου. Παρουσιάζουν το έργο του και δίνουν την ευκαιρία στα μέλη του Συλλόγου να συνεισφέρουν προσωπικά με την παρουσία τους, διατηρώντας έτσι τον σημαντικό αυτό θεσμό για όλους τους συμπατριώτες μας. Γι’ αυτό το λόγο, ευχαριστούμε θερμά τα μέλη μας΄΄.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα δράσεων του Συλλόγου για το 2019, έχει ως εξής: Σάββατο 2 Μαρτίου: αποκριάτικο γλέντι σε κέντρο με φαγητό και ζωντανή μουσική, ώρα 9.00μ.μ. Παρασκευή 29 Μαρτίου: παρακολούθηση των Γ΄ Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου Μακρυνού περιοχή Αλεποχώρι Αττικής (δίπλα στα Μέγαρα). Ώρα 14.00. Αναχώρηση από το άγαλμα της Αθηνάς (Λεωφ. Αλεξάνδρας). Θα ακολουθήσει καφές – φαγητό στην όμορφη παραλία στο Αλεποχώρι. Κυριακή 14 Απριλίου: Ομιλία με θέμα: «Η γυναίκα ανά τους αιώνες» (από την αρχαιότητα μέχρι τους βυζαντινούς χρόνους). Ομιλήτρια η διευθύντρια ανασκαφών Αρχαίας Ελίκης, πρόεδρος της Εταιρείας Φίλων Αρχαίας Ελίκης Ντόρα Κατσωνοπούλου. Η ομιλία συνοδεύεται από διαφάνειες.

Κυριακή 5 Μαΐου: Εορτή του Συλλόγου και Πολιούχου του Αιγίου, Ζωοδόχου Πηγής, εκκλησιασμός με αρτοκλασία στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής (επί της οδού Ακαδημίας). Ώρα προσέλευσης 8.30π.μ. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σύλλογος θα δεξιωθεί τα μέλη και τους φίλους του. Θα γίνει ανταλλαγή ευχών και το καθιερωμένο τσούγκρισμα κόκκινων αυγών. Την Κυριακή 19 Μαΐου θα γίνει επίσκεψη – ξενάγηση στο Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου και στο Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο, περιοχή Βαρνάβα Αττικής. Επίσης, η επίσκεψη περιλαμβάνει δωρεάν εκμάθηση κεντημένου άρτου και κεράσματα τοπικά. Υπάρχει ποτό αλλά και φαγητό κατόπιν συνεννοήσεως το δεύτερο. Αναχώρηση από το άγαλμα της Αθηνάς (Λ. Αλεξάνδρας) ώρα 9.00π.μ. Κυριακή 9 Ιουνίου: Ημερήσια εκδρομή στη Σαλαμίνα, περιήγηση και φαγητό. Κυριακή 16 Ιουνίου: Αποχαιρετιστήρια συνεστίαση. Ο τόπος και η συμμετοχή θα ανακοινωθούν.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr