background img
banner
banner

Γεμάτος Ιανουάριος για τον Χορευτικό Όμιλο

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΣΤΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Βεβαρημένος με πολλές παραστάσεις, παρελάσεις και εκδηλώσεις είναι ο Ιανουάριος για τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου. Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου δέκα άτομα βρέθηκαν στην Πάτρα στον διαγωνισμό της εφημερίδος ¨Πελοπόννησος¨, ενώ στις 8 του μήνα επανήρχισαν τα μαθήματα όλων των τμημάτων του.

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου έγινε πρόβα 11 τμημάτων στον «Απόλλωνα» για την 1η κοπή πίτας από 09.00-13.30 που θα γίνει στις 27 Ιανουαρίου. Επίσης, το βράδυ του Σαββάτου στον ¨Έσπερο¨ στο ¨Πανόραμα¨ πραγματοποιήθηκε ο επιτυχημένος χορός των ενηλίκων. Αυτή την Παρασκευή 25/1/2019, 25 -30 χορευτές θα πάρουν μέρος στην παρέλαση στις 19.00 από το ¨Παναγιωτοπουλέικο¨ και ακολουθώντας την διαδρομή Μητροπόλεως Ανδρ. Λόντου Τρίγωνη πλατεία Κλ. Οικονόμου θα καταλήξουν μαζί με πολλούς άλλους χορευτές πολλών συγκροτημάτων στην πλατεία Αγ. Λαύρας, όπου θα γίνει ομιλία για την Μυστική Συνέλευση της ¨Βοστίτσας¨ και θα ακολουθήσουν 3 παραδοσιακοί χοροί. Ακολούθως όλοι οι εμπλεκόμενοι θα επανέλθουν στο παραδοσιακό κτίριο ¨Παναγιωτόπουλου¨ όπου θα γίνει έκθεση όπλων του 1821 αλλά και το ενδυμασιών.

Το Σάββατο το πρωί θα γίνει εκτός των άλλων και παρέλαση όλων των Σχολείων αλλά και πολλών χορευτικών τμημάτων. Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου με έναρξη 10.45 πραγματοποιείται η 1η κοπή πίτας του Συλλόγου, με παρουσίαση και παραδοσιακών χορών.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr