background img
banner
banner

Λύκαινες… στη θάλασσα για τον Σταυρό!

Στη φετινή τελετή Αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι της Κέρκυρας, παρευρέθηκαν και αρκετά μέλη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου των Λύκων Αιγιαλείας! Και αυτό, γιατί ο αγώνας με την τοπική Κέρκυρα 1996 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, έγινε ανήμερα των Θεοφανείων και η ομάδα της Αιγιάλειας ταξίδεψε για το νησί των Φαιάκων από την προηγούμενη ημέρα.

Μάλιστα, δύο από τις Λύκαινες και συγκεκριμένα η Γεωργία Ευγενοπούλου με την Ελένη Παπαδοπούλου (φωτό) δεν δίστασαν να πέσουν στα παγωμένα νερά για να πιάσουν τον Σταυρό! Ήταν δε, οι μοναδικές γυναίκες ανάμεσα στους 22 κολυμβητές που βούτηξαν στη θάλασσα μπροστά στο παλιό λιμάνι της πόλης! Πάντως, δεν έλλειψαν τα απρόοπτα, αφού ο σταυρός χάθηκε (!) στα βάθη της θάλασσας του Ιονίου Πελάγους και ο μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος αναγκάστηκε να ρίξει και δεύτερο Σταυρό, δεμένο αυτή τη φορά με κορδέλα!

Λίγες ώρες αργότερα… χάθηκε και η μπάλα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας, όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας.

Για να ακριβολογούμε, την… έκρυψαν οι Λύκαινες οι οποίες φιλοδώρησαν την τοπική ομάδα με 5 τέρματα (0-5). Όσο αφορά στον πρώτο Σταυρό, τελικά βρέθηκε αρκετές ώρες αργότερα από τον επαγγελματία δύτη Θωμά Μουρίκη, σε βάθος 10 μέτρων περίπου, στην περιοχή Καφέ Γυαλί.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr