background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Με απίστευτο σκορ και εξέλιξη Σελιανίτικα – Αστέρας 4-6

ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ 2-0 ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΙΑ

Με νίκη 2-0 στη Ροδιά απέναντι στην Φλόγα, ξεκίνησαν αγωνιστικά το νέο έτος τα Καλάβρυτα, έχοντας στην αρχική τους σύνθεση τον παλιό μας καλό γνώριμο, Σέικι Ντιούφ.
Με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Αετός Ρίου πέρασε νικηφόρα 4-1από το γήπεδο του Αγίου Βασιλείου. Ο γηπεδούχος Κεραυνός μείωσε στο 84΄ με τον Παναγιωτόπουλο. «Τρίποντα» επίσης είχαν από την πρώτη 4άδα η Αιγείρα / Ακράτα 3-1 τον Απόλλωνα και ο Αστέρας Τέμενης 6-4 τα Σελιανίτικα, που τον …κοψοχόλιασαν όταν είχαν προσωρινά διαμορφώσει το 1-4 σε 4-4! Στην 5η θέση βρέθηκε η Αργυρά, που εκτός έδρας νίκησε 3-1 την Αυτόνομη.
Μεγάλο σκορ για την Δόξα Ελαιώνα στην εύκολη νίκη της 6-1 σε βάρος του Ολυμπιακού Ζαρουχλεΐκων. Στο γειτονικό ντέρμπι το …πάνω χέρι είχε το Άνω Καστρίτσι, επικρατώντας 2-0 της Φλόγας Κάτω Καστριτσίου.

Φλόγα Ροδιάς – Καλάβρυτα 0-2

Με τον Ντιούφ να εγκαινιάζει την επιστροφή του αγωνιζόμενος, τα Καλάβρυτα πήραν σπουδαία νίκη 2-0 στη Ροδιά από την Φλόγα. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν στο 8΄ πέναλτι για μαρκάρισμα στον Δημήτρη Καλαμαρά, προηγήθηκαν στο 17΄ με κεφαλιά του Ντάλα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σταύρακα. Πριν γίνει αυτό ο Γκιώνης είχε κάνει ωραία απόκρουση πάλι σε κεφαλιά του Ντάλα, με τον τελευταίο να βρίσκει δίχτυα στην εξέλιξη της φάσης μετά το κόρνερ. Γρήγορα ακολούθησε το 0-2 πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο. Ο Γιαννόπουλος πίεσε τους αμυντικούς της Φλόγας που έκαναν το λάθος, στη συνέχεια «έκλεψε» την μπάλα και σκόραρε.
Οι γηπεδούχοι είχαν ελλείψεις, έδειξαν επηρεασμένοι από το 0-2 και άργησαν να μπουν στο παιχνίδι. Είχαν προσπάθειες στα τελειώματα του ημιχρόνου και κάποιες στο β΄ ημίχρονο. Είχαν με τη σειρά τους κάποιες διαμαρτυρίες σε μαρκαρίσματα που έγιναν στον Μπαντούνα και τον Μούκα.

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Γκιώνης, Σωτηρόπουλος, Ανδρ. Νιγιάννης, Π. Λιακόπουλος (82΄ Κουτρόπουλος), Σπανός, Τσιάπι (84΄ Τσάμης), Μούκας, Μπαντούνας, Ανδρ. Λιακόπουλος (76΄ Κανελλής), Τζιαντομένικο, Γκλαβάς

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Παπαδημητρόπουλος, Τζόβολος, Σταματόπουλος (85΄ Αναγνωστόπουλος), Παπαγεωργίου, Φάκος, Ντάλας, Ντιούφ (78΄ Ασπρούκος), Παπαδόπουλος (70΄ Μενύχτας), Γιαννόπουλος, Σταύρακας, Δημ. Καλαμαράς (67΄ Παναγιωτόπουλος)

Αιγείρα / Ακράτα – Απόλλων 3-1

Ανώτερη η Αιγείρα / Ακράτα, προηγήθηκε του Απόλλωνα 1-0 στο 17΄ με ατομική ενέργεια και γκολ του Σακελλαρόπουλου.
Γρήγορα ο Κλουκίνας έκανε το 2-0. Ο Λέσι σέντραρε ο Ασπρούκος απέκρουσε, η μπάλα κατέληξε στον Κλουκίνα για το 2-0. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Απόλλων μείωσε σε 1-2. Ο Μικές κεφαλιά που απέκρουσε ο νεαρός Καπετσώνης, σουτ από τον ίδιο που κοντραρίστηκε και γκολ από τον Λαμπρόπουλο που πήρε την κατοχή. Εκείνο που ήθελαν οι γηπεδούχοι στο β΄ ημίχρονο, ήταν ένα γρήγορο γκολ για να πάρουν διαφορά ασφαλείας. Το πέτυχαν πολύ νωρίς στο 47΄ με τον Κλουκίνα και πάλι, ύστερα από πάσα του Καλέλη.
Κοντά σε ένα 2ο γκολ βρέθηκε ο Απόλλων στο 85΄, με τον Μικέ να κερδίζει πέναλτι από τον Α. Μάρκου, να το εκτελεί όμως άουτ ο ίδιος.
Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑ: Καπετσώνης, Λέσι, Παππάς, Τσούρας, Αντρ. Μάρκου, Β. Παναγιωτόπουλος (63΄ Πιχλίνσκι), Παράνομος (41΄ λ.τ. Ψαρράκος), Παναγόπουλος (73΄ Σταυρόπουλος), Κλουκίνας, Καλέλης, Σακελλαρόπουλος (87΄ Αλέφαντος)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Ασπρούκος, Ντεντής, Προδρομάκης, Γκέργκι, Μικές, Τρακαδάς, Μανίκας (87΄ Σανδραβέλης), Σημάτης, Θωμάς (83΄ Ραυτόπουλος), Θεοτοκάτος, Λαμπρόπουλος (66΄ Χερτσέκου)

Κεραυνός Σελιανιτίκων – Αστέρας Τέμενης 4-6

Στο γήπεδο Δημητρόπουλου ο Αστέρας Τέμενης σημείωνε το ένα γκολ πίσω από το άλλο. Άρχισε με τον Δαλιάνη στο 4΄, συνέχισε με τον Γκίνι στο 10΄, τον Ρότσκα στο 13΄, για ένα γρήγορο 0-3. Τα Σελιανίτικα αντέδρασαν προσωρινά μειώνοντας 1-3 με τον Σπ. Σωτηρόπουλο, για να ακολουθήσει το αυτογκόλ του Μαραγκόπουλου στο 30΄, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 1-4. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τους χώρους και τους τρόπους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα (4-4), καρδιοχτυπώντας την ομάδα της Τέμενης και τον προπονητή Μάκη Λελούδα που βγήκε εκτός εαυτού. Είχαμε το 2-4 από τον Σπ. Γεωργακόπουλο, το 3-4 από τον Άγγελο Μερκούρη και το 4-4 στο 68΄ με τον Σπύρο Σωτηρόπουλο. Χρειάστηκε το εύστοχο πέναλτι του Δαλιάνη για να πάρει και πάλι …κεφάλι στο σκορ ο Αστέρας στο 75΄ 4-5 και το γκολ του Γκίνι στο 88΄ (4-6), για να κριθεί στα σίγουρα η νίκη για την Τέμενη.
ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ: Γεμιχόπουλος, Αντωνόπουλος, Φίτσος, Ρηγόπουλος, Δεληγιάννης, Σπ. Γεωργακόπουλος, Σπ. Σωτηρόπουλος, Μαραγκόπουλος, Αγγ. Μερκούρης, Φουρκής
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μπαλαφούτης, Δορλής, Σανδραβέλης (46΄ Βλάντ), Θεοδωρόπουλος (27΄ Πολίτης), Οικονομόπουλος, Ρότσκας, Μιχαλόπουλος, Αν. Αγγελόπουλος (46΄ Κουτρόπουλος), Xριστοδουλόπουλος, Δαλιάνης, Γκίνι

Δόξα Ελαιώνα – Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων 6-1

Εύκολο έργο είχε η Δόξα Ελαιώνα στο γήπεδο της Ροδιάς, απέναντι από τον εκ των ουραγών, Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων. Πιο εύκολη έκανε τη μεγάλη σε έκταση νίκη της Δόξας ο Αργύρης Χριστόπουλος, που ήταν αρκετά δραστήριος επιθετικά, σημειώνοντας χατ τρικ. Τα άλλα γκολ των νικητών από τους: Καυγά, Αγγελάκη, Κουνάβη, ενώ για τον Ολυμπιακό είχε μειώσει σε 1-5 ο Σταυρόπουλος στο 87΄.
ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Ντόϊ, Μετζάϊ, Θ. Ραμπαβίλας, Γιαννόπουλος Βλάχος, Μαραγκός (55΄ Θεοδούλης), Καΐσι, Αγγελάκης, Χριστόπουλος, Κουνάβης, Καυγάς


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr