background img
banner
banner

Με επιτυχία η «Εβδομάδα Ηπείρου 2018»

ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ιδιαίτερα επιτυχημένες ήταν οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της «Εβδομάδα Ηπείρου 2018», που διοργάνωσε η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιαλείας από τις 10 έως τις 16 Δεκεμβρίου, τις οποίες και παρακολούθησαν μέλη και φίλοι του συλλόγου.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου το απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε διάλεξη με θέμα την «Περπατώντας στα μονοπάτια της Ορθοδοξίας» παρουσιάζοντας ιστορικές μονές της Ηπείρου.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν την Τρίτη 11 του μήνα, με την επίσκεψη των μελών του Δ.Σ. και φίλων του Συλλόγου στο ΕΚΑΜΕ/ΑμΕΑ Αιγίου και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα της Αδελφότητας το απόγευμα με το κέρασμα παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων γλυκών από τις περιοχές της Ηπείρου.

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου μέλη του Δ.Σ. και φίλοι του συλλόγου επισκέφθηκαν το Μ.Φ.Η.-Μ.Κ.ΑΙ. Αγάπης Μέλαθρον «Ο Άγιος Χαράλαμπος εν Αιγίω» και πέρασαν το απόγευμα παρέα με τους τροφίμους του ιδρύματος, ενώ το Σάββατο 15 του μήνα, στην αίθουσα του συλλόγου, τιμήθηκαν μέλη παλαιότερων Δ.Σ. για την προσφορά τους στο Σύλλογο, όπου ακολούθησε πολύωρο γλέντι. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου με ευχές που αντάλλαξαν τα μέλη του συλλόγου και οι φίλοι για τον ερχομό του νέου έτους στο café – bar BUZZ στο Αίγιο.

Το Δ.Σ. προετοιμάζεται για τις εκδηλώσεις του 2019, όπου η πρώτη χρονικά εκδήλωση θα είναι η γιορτή του «Αγίου Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων» στις 17 Ιανουαρίου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr