background img
banner
banner

Με πλάτη στον τοίχο

Χωρίς νίκη από την 4η αγωνιστική. Χωρίς νίκη χθες στο Δημοτικό Στάδιο, απέναντι από έναν αντίπαλο (Νίκη Τραγανού) που είχε ο Παναιγιάλειος νικήσει στην έδρα του με 4-1. Χωρίς νίκη σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι που για τη μεγάλη του σημασία αναφερόταν σαν τελικός.

Πλέον ο Παναιγιάλειος καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος όχι μόνο στους άλλους «τελικούς» του Αιγίου με αντιπάλους κοινών στόχων, αλλά και μακριά απ’ αυτό.

Εκεί που μέχρι τώρα έχει να επιδείξει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, αλλά αυτές οι …εισπράξεις αποδεικνύονται πλέον πολύ λίγες για τις βαθμολογικές ανάγκες του Παναιγιάλειου.

Όταν δεν περνάς τα χαμηλότερα εμπόδια, τότε πας στην …υπέρβαση. Ο πήχης έχει σηκωθεί ψηλά προϋποθέτει ένα μεγάλο …σάλτο. Αν δεν γίνει, σε περιμένουν τα τοπικά πρωταθλήματα.

Οι παίκτες του Χρήστου Καραπίτσου, καλούνται να δώσουν υπεράνω εαυτόν, για να …μπαλώσουν τις «τρύπες» των άτυχων αποτελεσμάτων.

Η Ραφήνα είναι ο επόμενος σταθμός την ερχόμενη Κυριακή, είναι η μεγάλη ευκαιρία που πρέπει να πιαστεί από τα «μαλλιά» αφού οι «όμοροι» αντίπαλοι έχουν δύσκολα παιχνίδια.
Ο κόσμος ανυπομονεί και περιμένει.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr