background img
banner
banner

Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου επικεφαλής των οικολόγων για την Περιφέρεια

Η προσήλωση στις αρχές και η αναγκαιότητα των οικολογικών ιδεών στην κρίση της εποχής μας οδηγούν την ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ για τρίτη συνεχόμενη φορά αυτόνομη στις περιφερειακές εκλογές.

Επικεφαλής της παράταξης στις εκλογές του Μαΐου θα είναι ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος και νυν δημοτικός Σύμβουλος Αιγιαλείας, Κώστας Παπακωνσταντίνου. Πρόσωπο με δεκαετίες προσφοράς, κινηματικής και επιστημονικής, στον αγώνα για τη διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος αναλαμβάνει τη σκυτάλη από το Γιώργο Κανέλλη και τον Βασίλη Κουμπούρα, τωρινό περιφερειακό σύμβουλο, που και σε αυτή τη θητεία διατήρησαν ψηλά την ποιότητα των θέσεων της παράταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο και των ευρύτερων παρεμβάσεών της στην κοινωνία.

“Οι αξίες μας παραμένουν η συμφιλίωση κοινωνίας, οικονομίας και φύσης και η διαγενεακή δικαιοσύνη, τα οποία, φυσικά, προϋποθέτουν υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δημοκρατικών θεσμών και κοινωνική αλληλεγγύη”, τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.

Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου είναι δάσκαλος με μεταπτυχιακές σπουδές στην οικολογία και μακρόχρονη και ποικίλη οικολογική δράση μέσω των περιβαλλοντικών οργανώσεων, της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και της πολιτικής οικολογίας.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr