background img
banner
banner

“Πάλεψε” αλλά ηττήθηκε η Ακράτα στη Ν. Φιλαδέλφεια (73-65)

Η αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον Κεραυνό και το Αιγάλεω έδωσε την ευκαιρία σε Μεγαρίδα και Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας να βρεθούν στην κορυφή του 1ου ομίλου νότου της Γ΄ Εθνικής μετά την 11η αγωνιστική. Η Ακράτα όσο κι αν παρουσιάστηκε βελτιωμένη (σε σχέση με άλλες εκτός έδρας εμφανίσεις) και “πάλεψε” στη Νέα Φιλαδέλφεια, τελικά υπέκυψε με 73-65 και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη 4η θέση.

Πλέον, η ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας… κοιτάζει και πίσω της καθώς η επικίνδυνη ζώνη είναι πολύ κοντά της. Ο Ιωνικός ήταν πάντα μπροστά στο σκορ αλλά από 6-10 πόντους που σημαίνει ότι η Ακράτα παρέμενε μέσα στο ματς μέχρι το τέλος σχεδόν, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη υπέρβαση φτάνοντας σε μία νίκη που θα άλλαζε πολλά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Κορυφαίος για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης (φωτ.), αλλά δεν είχε συμπαραστάτη στην επίθεση (εκτός του Γκόβα). Ασταμάτητος από τον Ιωνικό ήταν ο Πέττας, ενώ και ο Μουμπάρακ έκανε μεγάλη “ζημιά” με τα τρίποντα.

Διαιτητές: Καρακωνσταντόπουλος-Ροδίτης Δεκάλεπτα: 20-14, 42-32, 59-50, 73-65

Ιωνικός ΝΦ (Δεσποτάκης): Παπανδρέου 7 (1), Μαλτέζος 7, Παπαπέτρος, Γρύλλης 1, Πέττας 27 (3), Μουμπάρακ 14 (4), Σταθόπουλος, Κουλούρης 2, Κατιάκος 13, Χριστόδουλος 2

Ακράτα (Βουρνάς): Σίνης 2, Τσιακμάς 2, Ονάσογλου 8, Αμβραζής 3, Θανόπουλος 5 (1), Γκιζόγιαννης 23 (2), Γκόβας 13 (2), Βεσκούκης 9.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr