background img
banner
banner

Περιοδεία Λαϊκής Συσπείρωσης στο Νοσοκομείο Αιγίου

ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Περιοδεία στο Νοσοκομείο του Αιγίου και συνάντηση με την Διοικήτρια κ. Μαμμή καθώς και με το Σωματείο των εργαζόμενων και εργαζόμενους στο χώρο, πραγματοποίησε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Αιγιάλειας με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Αιγιάλειας του ΚΚΕ, Αγγελική Κουρή.

Όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση, ΄΄τα προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείου παραμένουν οξυμμένα εξαιτίας της υποχρηματοδότησης αλλά και των ελλείψεων σε προσωπικό που οδηγεί τμήματα να δουλεύουν ανεπαρκώς και με μεγάλη εντατικοποίηση της δουλειάς των εργαζόμενων που κάνουν μεγάλη προσπάθεια να καλύψουν τα κενά. Αναδείχτηκε το μεγάλο πρόβλημα λειτουργίας του Αξονικού Τομογράφου με λειτουργία μόλις δυο πρωινά την εβδομάδα πράγμα το οποίο δημιουργεί τεράστια προβλήματα και ταλαιπωρία στους ασθενείς με τη μεταφορά τους σε Νοσοκομεία της Πάτρας αλλά και δυσλειτουργία της χειρουργικής κλινικής που θα μπορούσε να καλύπτει πιο έγκαιρα και ολοκληρωτικά τις ανάγκες του λαού της Αιγιάλειας. Οι ελλείψεις σε προσωπικό συνολικά αλλά και ειδικότερα ιατρικό προσωπικό κύρια ειδικευόμενοι στην χειρουργική παραμένει μεγάλο πρόβλημα όπως και η παλαιότητα κτιριακών υποδομών ειδικά σε κύριους χώρους όπως τα εξωτερικά ιατρεία παρά την προσπάθεια της Διοίκησης να χρηματοδοτηθούν από ιδιωτικούς φορείς και όχι από τον κρατικό προϋπολογισμό΄΄.

Η υποψήφια δήμαρχος Αγγελική Κουρή κάλεσε τους εργαζόμενους, να διεκδικήσουν πλήρη κρατική χρηματοδότηση, να γίνουν προσλήψεις του αναγκαίου προσωπικού, να λειτουργήσει σε καθημερινή βάση ο αξονικός τομογράφος, να καλύπτονται οι λαϊκές ανάγκες. Να καταδικάσουν την αντιλαϊκή πολιτική της σημερινής Κυβέρνησης όπως και των προηγούμενων (ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ) να συμπορευτούν και να δυναμώσουν το ΚΚΕ παντού γιατί αποτελεί την μόνη απάντηση και ελπίδα για αποκλειστικά Δημόσιο Δωρεάν Σύστημα Υγείας –χωρίς επιχειρηματική δράση- που να καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr