background img
banner
banner

Ούτε και τώρα ο Παναιγιάλειος, χωρίς γκολ με τη Νίκη Τραγανού

ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η …ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ

Σε ένα καθοριστικό παιχνίδι που το κύριο και σημαντικότερο ζητούμενο για τον Παναιγιάλειο ήταν η νίκη, αυτή δεν ήρθε ποτέ.

Δεν έγινε η χάρη στην Αιγιώτικη ομάδα ούτε και στις καθυστερήσεις, όταν ο τερματοφύλακας του Τραγανού Αντωνόπουλος έκανε την απόκρουση του αγώνα στην κεφαλιά του Σπυρόπουλου.

Η φιλοξενούμενη Νίκη ήρθε στο Αίγιο να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Αυτό φάνηκε από τον τρόπου που αναπτύχθηκε και περισσότερο όταν άρχισε τις σκόπιμες καθυστερήσεις για να ροκανίσει τον χρόνο και να περιορίσει την επιθετική έξαρση του Παναιγιάλειου στα τελευταία λεπτά.

Στα …τελειώματα οι μεγάλες φάσεις του Παναιγιάλειου

Αρκετά δραστήριος στο παιχνίδι ο Γραμματίκας, δεν μείωσε την ξεχωριστή του εμφάνιση, ακόμα κι όταν ο Καραπίτσος τον άλλαξε πλευρά με τον Πανάρετο.

Αντίθετα ο νεαρός έδειξε ότι του πάει καλύτερα η δεξιά πλευρά και βοήθησε αρκετά μέχρι την αλλαγή του.

Η πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους με το γυριστό άουτ του Βατσή στο 9΄, ενώ για τον Παναιγιάλειο χάθηκε σίγουρο γκολ στο 42΄, όταν μετά το σουτ του Γραμματίκα και την απόκρουση του Αντωνόπουλου, σε θέση για γκολ ο Σκούτας δεν κατάφερε να το κάνει.

Μπήκε αντίπαλος και το άγχος

Δεν άλλαξε τέμπο και ταυτότητα το παιχνίδι στην επανάληψη. Με καλή φάση για το Τραγανό ξεκίνησε και το β΄ ημίχρονο, όταν το φάουλ του Σωτηρόπουλου πέρας λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Μούζου.

Ο Παναιγιάλειος κέρδιζε μέτρα όσο περνούσε ο χρόνος, οι παίκτες της Νίκης βολεμένοι με την ισοπαλία, άρχισαν τις καθυστερήσεις. Κίτρινη κάρτα γι’ αυτό είδε ο τερματοφύλακας Αντωνόπουλος, ενώ καλός «πελάτης» του ιατρικού τιμ έγινε ο Α. Λούζι, που μεταφέρθηκε τρεις φορές …δήθεν τραυματίας εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η είσοδος του Σκαρτσίλα πρόσθεσε κάποιους ακόμα …πόντους στην επίθεση του Παναιγιάλειου, που απεγνωσμένα αναζητούσε το γκολ της νίκης.

Η καλύτερη ευκαιρία του δόθηκε στο β΄ ημίχρονο και ακριβώς πριν το σφύριγμα της λήξης από τον Αθηναίο διαιτητή Χρυσάφη. Ήταν το 97΄ που εκτέλεσε φάουλ ο Γραμματίκας, ο Βλάχος …έστρωσε με το κεφάλι για τον Σκαρτσίλα, ο οποίος με νέα κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, ανέδειξε τον τερματοφύλακα Αντωνόπουλο ήρωα του αγώνα και της τελευταίας στιγμής

Το φιλμ του αγώνα

4΄ Φάουλ του Γραμματίκα από αριστερά, κεφαλιά πάσα Βλάχου, χλιαρό πλασέ Τζανουλίνου στην αγκαλιά του Αντωνόπουλου

9΄ Σέντρα Σκοζάι «ψαλίδι» του Βατσή πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

35΄ Σέντρα Γραμματίκα κεφαλιά Κούντικ μπλοκάρει εύκολα ο Αντωνόπουλος

41΄ Σουτ Κούντικ εκτός περιοχής μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Αντωνόπουλος

42΄ Σουτ του Γραμματίκα εκτός περιοχής ασταθής απόκρουση Αντωνόπουλου και ο Σκούτας από το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπορεί να πλασάρει, με τους αμυντικούς να διώχνουν σε κόρνερ

51΄ Απευθείας φάουλ του Σωτηρόπουλου η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι  και καταλήγει άουτ

59΄ Σουτ Γραμματίκα εκτός περιοχής άουτ

62΄ Ο Σκούτας τροφοδότησε τον Γραμματίκα μέσα δεξιά που έβγαλε παράλληλη σέντρα με τον Κούντικ να μην προλαβαίνει να την σπρώξει στα δίχτυα

84΄ Χλιαρό σουτ του Κούντικ μέσα αριστερά μπλοκάρει εύκολα ο Αντωνόπουλος

90΄+7΄ Σέντρα φάουλ του Γραμματίκα, κεφαλιά πάσα του Βλάχου, νέα κεφαλιά του Σκαρτσίλα από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Αντωνόπουλος με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού σώζει την εστία του από σίγουρη παραβίαση

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Καραπίτσος): Μούζος, Κουτρόπουλος, Κυριακόπουλος, Ξένος, Βλάχος, Κοτσόκολος, Γραμματίκας, Τζανουλίνος, Σκούτας (87΄ Σπυρόπουλος), Κούτνικ, Πανάρετος (68΄ Σκαρτσίλας).

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ (Ηλίας Φωτόπουλος): Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Ρ. Λούζι, Γαργαρώνης, Α. Λούζι, Σκοζάι (82΄ Καλογερόπουλος), Παπαχριστόπουλος, Δ. Κολοτούρος (90΄+2΄ Παπαπέτρου), Βατσής (65΄ Ν. Κολοτούρος), Σωτηρόπουλος (90΄+5΄ Ζάχαρης).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr