background img
banner
banner

Πρώτη πίτα με μεγαλειώδη εκδήλωση!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ

Γιορτή μεγάλη, αντάξια της φήμης του Χορευτικού αλλά και της αγάπης που αισθάνονται πολλοί Αιγιαλείς για τον Όμιλο, ήταν η εκδήλωση κοπής της 1ης πίτας του Χ.Ο.Α. για τους μισούς χορευτές, τους γονείς τους και τους φίλους του Ομίλου, προχθές Κυριακή το πρωί. Μεγάλη διότι όχι μόνο παρουσίασαν χορούς και τραγούδια 11 τμήματα του Χορευτικού, όχι μόνο γιατί 240 άτομα όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων πήραν μέρος, αλλά διότι κυρίως το κινηματοθέατρο ¨Απόλλων¨ απεδείχθη πολύ μικρό για να χωρέσει τον κόσμο που προσήλθε για να παρακολουθήσει τα παιδιά του, για να διασκεδάσει, για να ευχαριστηθεί από την παρουσίαση άγνωστων αλλά και γνωστών χορών και τραγουδιών.

Τους χορούς αυτούς είχαν διδάξει οι Γυμναστές Βαγενά Χρύσα, Κωνσταντινίδου Αθηνά, Κατσίβελος Γιώργος και Κιλιάς Χρήστος.
Ο πρόεδρος Χρήστος Κιλιάς αφού ανέφερε τις επιτυχίες του Ομίλου τα 41 χρόνια που συμπλήρωσε ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου, ανέφερε ότι όλοι οι Γυμναστές που διδάσκουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς σήμερα στην Αιγιάλεια έκαναν τα πρώτα τους βήματα διδάσκοντες στον Χορευτικό Όμιλο, ανέφερε και την οικονομική προσφορά προς τους Αιγιαλείς, αφού στον Σύλλογο πληρώνουν ετήσια συνδρομή μόνον 2 άτομα της αυτής οικογενείας και μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα παραδοσιακών χορών και τραγουδιών τα άλλα αδέλφια ή οι γονείς τους εντελώς δωρεάν. Ευχαρίστησε δε το Αίγιο και τους κατοίκους του για την ηθική και υλική συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια.
Η 2η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου θα γίνει την προσεχή Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 10.45 στον «Απόλλωνα». Θα παρουσιάσουν χορούς άλλα 9 τμήματα του Χορευτικού και θα γίνει απονομή αναμνηστικών στους επιτυχόντες χορευτές σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr