background img
banner
banner

Ψάχνει την υπέρβαση η Ακράτα, εντός στόχων ο Κεραυνός

ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΠΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Κεραυνός Αιγίου και Ακράτα δοκιμάζονται… σκληρά την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν τους πρωτοπόρους του ομίλου. O πρώτος θα υποδεχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό του Αιγίου το αήττητο Αιγάλεω του Γκαγκαλούδη, του Καράβολα, του Αγγελόπουλου, του Ντακούλια, του Καλλινικίδη ενώ η Ακράτα θα αντιμετωπίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια τον δεύτερο της βαθμολογίας Ιωνικό, του Πέττα, του Κατιάκου, του Μουμπάρακ και άλλων ικανών παικτών που συνθέτουν ρόστερ ομάδων, που θα πρωταγωνιστούσαν ακόμη και στη Β΄Εθνική.

Ο Κεραυνός θα αγωνιστεί χωρίς άγχος την Κυριακή και ότι βγει, ενώ συνεχίζονται και τα προβλήματα με τους τραυματισμούς των Λυμπερέα (σίγουρα πάλι απών), Αγγελόπουλου, Μπεκρή και Μούκα. “Όλα τα λεφτά”για την ομάδα του Αιγίου είναι τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν και με τα οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος. Με Ληξούρι εκτός και Ηλυσιακό εντός έδρας. Αν καταφέρει να κάνει το “2 στα 2” θα κλείσει ιδανικά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος και με 6 νίκες θα βρίσκεται εντός του στόχου της παραμονής. Σε αντίθεση περίπτωση θα… τρέχει και δεν θα φτάνει στον δεύτερο γύρο, ενώ, έστω και με μια νίκη σε αυτα τα δύο ματς θα συνεχίσει να ελπίζει.

Από την πλευρά της η Ακράτα, αν θέλει να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης τετράδας, θα πρέπει πλέον να κάνει υπερβάσεις, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής. Ο Ιωνικός βέβαια είναι το φαβορί, αλλά η ομάδα του Βουρνά διαθέτει παίκτες με ποιότητα, που μπορεί μέχρι τώρα να έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά δεν μπορείς να τους ξεγράψεις τόσο εύκολα.
Χθες οι δύο ομάδες της Αιγιάλειας έδωσαν στην έδρα τους φιλικά παιχνίδια. Ο Κεραυνός κέρδισε την Αχαγιά ΄82 με 55-52 ενώ η Ακράτα επικράτησε του ΝΕΟ Ληξουρίου με 59-39.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr