background img
banner
banner

Σε εκθέσεις με το Επιμελητήριο Αχαΐας

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε συμμετοχή σε εκθέσεις και δράσεις καλεί τα μέλη του το Επιμελητήριο Αχαΐας. Συγκεκριμένα, το Επιμελητήριο Αχαΐας ενημερώνει τα μέλη του για το πρόγραμμα δράσεων εξωστρέφειας EUBusinessGATEWAY, σύμφωνα με το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθούν 5 εμπορικές αποστολές στη Σιγκαπούρη σε συνδυασμό με άλλη χώρα του ASEAN στους τομείς Τεχνολογίες περιβάλλοντος και υδάτων (18-22./3), Τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (17-22.6), Υγείας και Ιατρικών Τεχνολογιών (29.7-3.8), Βιολογικά τρόφιμα και ποτά (1-7.9) και Τεχνολογίες Κατασκευών και Κτιρίων (4-10.11).

Οι εταιρείες μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα της EUGATEWAY ( https://www.eu-gateway.eu/).

Επίσης, ο ΣΕΒ, ο ΣΕΒΕ και το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών και του Οργανισμού Enterprise Greece, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στην Κένυα (Ναϊρόμπι) και στην Αιθιοπία (Αδδίς Αμπάμπα), από την Δευτέρα 4 έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, με αναχώρηση την Κυριακή 3.03 και επιστροφή το Σάββατο 9.03. Τα επιχειρηματικά φόρουμ και οι Β2Β συναντήσεις θα διοργανωθούν σε συνεργασία με το Εθνικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Κένυας (ΚΝCCI) και το Εμπορικό και Κλαδικό Επιμελητήριο της Αιθιοπίας (ECCSA).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Νόρα Νικολοπούλου, Επιμελητήριο Αχαΐας τηλ. 2610 277 779 (εσωτ 11).


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr