background img
banner
banner

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την πίτα με τον Λευτέρη Αυγενάκη

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Στην τελική ευθεία για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της πολιτικής εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου με επίσημο προσκεκλημένο (και ομιλητή) το Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, εισήλθαν τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας.

΄΄Οι συσκέψεις μεταξύ των «γαλάζιων» στελεχών είναι συνεχείς το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να κορυφωθούν αυτή την εβδομάδα, καθώς στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό κομματικό επίπεδο, μα κυρίως στους φίλους και τα μέλη της παράταξης, οι οποίοι ολοένα και περισσότερο συσπειρώνονται «αγκαλιάζοντας» την προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια το ομολογουμένως δραστήριο διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιάλειας΄΄, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην επικείμενη εκδήλωση είναι μεγάλο καθώς ήδη έχουν διατεθεί αρκετές προσκλήσεις (τιμή 5 ευρώ), τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα μέλη τού Δ.Σ. ή από τα γραφεία τής ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιάλειας (Μητροπόλεως 49, καθημερινά από τις 7μ.μ. έως τις 8.30μ.μ.).

΄΄Παράλληλα, αγαστή είναι και η συνεργασία μεταξύ του προεδρείου της Τοπικής Οργάνωσης Αιγιάλειας και του προεδρείου της ΝΟΔΕ Αχαΐας, στην τελευταία συνεδρίαση της οποίας ετέθη ως θέμα η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στελεχών και φίλων της ΝΔ από άλλες περιοχές της Αχαΐας στην εκδήλωση της προσεχούς Δευτέρας, κάτι που θα σημάνει και εμπράκτως πως πλέον άπαντες οδεύουν ενωμένοι για τον κοινό στόχο που είναι η ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη΄΄, σημειώνει ακόμη η ΔΗΜ.Τ.Ο.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου «Telis», έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6.30μ.μ. και θα περιλαμβάνει, εκτός φυσικά την κοπή τής βασιλόπιτας, ομιλία από τον κ. Αυγενάκη που θα αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ · ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr