background img
banner
banner

Συνεχείς παρεμβάσεις στην παραλία Ριζομύλου – Νικολεΐκων

ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Το γεγονός ότι ο παραλιακός δρόμος που συνδέει το Ριζόμυλο με τα Νικολέικα παραμένει κλειστός λόγω πλημμύρας, ανακοίνωσε χθες η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, τονίζοντας πως εξαιτίας της βροχόπτωσης, η κυκλοφορία έχει διακοπεί. Σύμφωνα, ωστόσο, με τα λεγόμενα του προέδρου του Ριζομύλου, αυτό δεν συνέβη τις τελευταίες μέρες καθώς υπήρξε άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο σημείο προκαλούνται προβλήματα εξαιτίας έντονης βροχόπτωσης, όμως εξαιτίας του ότι τοπικοί πρόεδροι και δήμος γνωρίζουν το πρόβλημα, φροντίζουν άμεσα να λαμβάνουν τα μέτρα τους ώστε να μην αποκαθίσταται άμεσα η κυκλοφορία. Ως γνωστόν, στον παραλιακό αυτό δρόμο υπάρχει η εξής ιδιαιτερότητα: Η παραλία βρίσκεται σε μεγαλύτερο ύψος από τον δρόμο εξαιτίας μεγάλου όγκου χαλικιών που φράζουν την δίοδο του όμβριων υδάτων προς τη θάλασσα. Κάπως έτσι, τα νερά συσσωρεύονται στο δρόμο και σε περιπτώσεις έντονης βροχόπτωσης υπάρχει πλημμυρικό φαινόμενο.

Χαρ. Πράσινος: ΄΄Δεν έκλεισε καμία μέρα ο δρόμος΄΄

΄΄Γνωρίζουμε το σημείο και μεριμνούμε έγκαιρα ώστε να αντιμετωπίζουμε γρήγορα τα προβλήματα. Κάτι ανάλογο συνέβη και την Πρωτοχρονιά όπου ανατέθηκε σε ιδιώτη να διανοίξει αυλάκια στην παραλία για να βρουν διέξοδο τα νερά της βροχής στη θάλασσα, αλλά και σήμερα (χθες) οπότε και από το πρωί μηχάνημα του δήμου Αιγιαλείας άνοιξε τα αυλάκια μαζεύοντας τα νερά΄΄, σημείωσε στην «Π» ερωτηθείς σχετικά, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ριζομύλου Χαράλαμπος Πράσινος, τονίζοντας πως ΄΄χάρη στην άμεση επέμβαση, καμία από τις τελευταίες ημέρες δεν είχαμε διακοπή κυκλοφορίας, ούτε προβλήματα σε παρακείμενες ιδιοκτησίες΄΄…

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr