background img
banner
banner

Συνεχίζουν… παρέα στην “κορυφή” Λύκαινες και Ατρόμητος (1-1)

Δεν έβγαλε νικητή το ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου των Γυναικών που διεξήχθη, παρουσία περισσότερων από 150 φιλάθλων (και των δύο ομάδων), στο δημοτικό στάδιο Αιγίου. Λύκαινες Αιγιάλειας και Ατρόμητος Ζαρουχλείκων έμειναν στο 1-1 και συνεχίζουν να μοιράζονται την “κορυφή” του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από 13 βαθμούς μετά την 5η αγωνιστική.
Οι φιλοξενούμενες, σαφώς πιο έμπειρες, μια ομάδα με αρκετά χρόνια παρουσίας στο γυναικείο ποδόσφαιρο, ήταν καλύτερες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και γενικά, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα φάνταζαν ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Έχασαν πέναλτι, προηγήθηκαν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, είχαν δοκάρι και περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο οι Λύκαινες (μια ομάδα μόλις 2,5 χρόνων) είχαν ψυχή, αντέδρασαν και πίστεψαν στην ισοφάριση. Και τα κατάφεραν στο 65΄ με την πρώτη σκόρερ του ομίλου Αλεξία Παπαδοπούλου, που με το 9ο φετινό της γκολ έφερε το ματς στο 1-1, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Κορυφαία της αναμέτρησης ήταν η Κατερίνα Βασιλείου που πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις, με αποκορύφωμα εκείνη στην εκτέλεση πέναλτι. Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος υγείας η Ελένη Παπαδοπούλου, ενώ και η Δέσποινα Νικολάου έπαιξε με πρόβλημα στα πλευρά (από χτύπημα στο προηγούμενο παιχνίδι) και έχασε αρκετές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα.

ΛΥΚΑΙΝΕΣ: Βασιλείου, Δεσπ. Νικολάου, Χρ. Νικολάου, Φατσιά, Γιαννοπούλου, Ευγενοπούλου, Μητροπούλου, Κοντογιάννη, Παπαπέτρου, Αλ. Παπαδοπούλου, Λαλιώτη.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr