background img
banner
banner

Vostizza Psitocafe : Όταν οι παραδοσιακές γεύσεις συναντούν τις νέες επιρροές

Η ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ

 

Μετά το επιτυχημένο άνοιγμα του Πύργου στα Υψηλά Αλώνια, μία νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των καταστημάτων μαζικής εστίασης και να δώσει μεγαλύτερη νότα ζωντάνιας στην περιοχή. Μιλάμε φυσικά για το  ”Vostizza Psitocafe”, ένα νέο χώρο που συνδυάζει τις αγαπημένες γεύσεις ενός παραδοσιακού ψητοπωλείου με  σύγχρονες  επιρροές και  καινούργιες γαστρονομικές προτάσεις. Οι ιδιοκτήτες του,  Κώστας Σωτηρόπουλος και  Γιώργος Τριγώνης έχουν δημιουργήσει έναν ευχάριστο και διακριτικό χώρο, που συνδυάζει καφέ-φαγητό-ποτό-γλυκό-παγωτό προσφέροντας στους πελάτες μία πληθώρα διαφορετικών επιλογών, έτσι ώστε  να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα.

Οι ιδιοκτήτες του Vostizza Psitocafe, Κώστας Σωτηρόπουλος και Γιώργος Τριγώνης

 Ο ζεστός, ήμερος αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπος και ”κλασάτος” εσωτερικός χώρος διαμορφώνεται από δύο μέρη: την πλευρά του ψητοπωλείο και την πλευρά του καφέ, αλλά ο πελάτης μπορεί να απολαύσει το φαγητό ή το ποτό του όπου επιθυμεί. Η δημιουργία ενός ιδιαίτερου καταστήματος που τείνει ανάμεσα σε εστιατόριο-ψητοπωλείο και καφέ-μπαρ ανταποκρίνεται στις βλέψεις του κ. Σωτηρόπουλου και κ. Τριγώνη για  πειραματισμό με παραδοσιακές και νέες γεύσεις. Όπως μας δήλωσαν οι ίδιοι, ”Η ιδέα υπήρχε. Ψάχναμε τον κατάλληλο χώρο μόνο. Θέλαμε να κρατήσουμε τα αρώματα και τιε γεύσεις ενός παραδοσιακού ψητοπωλείου σε συνδυασμό με μοντέρνες επιρροές και γεύσεις μέσα σε έναν σύγχρονο πολυχώρο.” Η τοποθεσία δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τα Ψηλά Αλώνια, κεντρικό σημείο για χαλαρωτική βόλτα ή βραδινές εξόδους. ”Η γειτονιά των Ψηλών Αλωνίων ήταν και θα είναι μία περιοχή με πλούσια φυσική ομορφιά και αποφασίσαμε να την ξαναζωντανέψουμε. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε αυτόν τον πολυχώρο που είναι κόσμημα για την Αιγιάλεια”.

Στο ”Vostizza Psitocafe” μπορεί κάποιος να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο του με  γνωστά πιάτα όπως πίτες, τυλιχτά, σαλάτες, και να πειραματιστεί με ξένες γεύσεις: μοσχάρι αργεντινής, Tomahawk, burgers  από Black Angus μέχρι  Rib Eye. Προσφέρεται επίσης μία ποικιλία από cafés, ποτά, γλυκά και παγωτά. Εάν αυτό που αναζητάτε είναι η απόλαυση νέων γεύσεων ή απλά μία χαλαρωτική έξοδος, ο νέος πολυχώρος των Υψηλών Αλωνίων με τον ευχάριστο και διακριτικό χώρο μπορεί να τα προσφέρει. Όπως τονίζουν και οι ιδιοκτήτες του  Ο πολυχώρος ”Vostizza Psitocafe” είναι εφάμιλλος των καλών steak houses του εξωτερικού. Η ποιότητα του κρέατος είναι εξαιρετική. Διαθέτουμε σπάνια ποικιλία κρεάτων που δύσκολα βρίσκει κανείς, όπως μοσχάρι Αργεντινής, burgers  από Black Angus μέχρι  Rib Eye και Tomahawk. Γενικότερα, έχουμε εξαιρετική ποικιλία κρεατικών, άριστη παρουσίαση και γεύση αναμενόμενη των προσδοκιών σας, φιλόξενο προσωπικό, καταρτισμένο στο αντικείμενό του, που με την πείρα τους και  την αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, θα σας διευκολύνει στην επιλογή των πιάτων σας”.

 

Οι τιμές του ψητοπωλείου-καφέ είναι προσιτές προκειμένου να μπορούν τις απολαύσουν όλοι. ”Πιστεύουμε για το είδος του οι τιμές είναι προσιτές γιατί το μενού έχει εναλλακτικές επιλογές για όλους. Προσπαθούμε με ντόπια προϊόντα  και παραγωγούς να διατηρήσουμε το επίπεδο σε χαμηλότερες τιμές. Αρκεί να έρθετε και να το διαπιστώσετε μόνοι σας.’‘, σύμφωνα με τους Κώστα Σωτηρόπουλο και Γιώργο Τριγώνη. Η νέα πρόταση των Υψηλών Αλωνίων έχει τραβήξει το ενδιαφέρον  του κόσμου μέσα σε αυτούς τους πρώτους μήνες λειτουργίας του, ειδικά τις βραδινές ώρες. Περισσότερη πελατεία αναμένεται την καλοκαιρινή περίοδο, όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα με αυτήν την  περιοχή. ”Το ενδιαφέρον  των πελατών πιστεύουμε ότι είναι πάντα η ποιότητα και η εξυπηρέτηση σε συνδυασμό τις προσιτές τιμές. Βρισκόμαστε όντως σε μία ιστορική πλατεία του Αιγίου. Τα Ψηλά Αλώνια ήταν το κέντρο προσέλευσης και ενδιαφέροντος των Αιγιωτών και όχι μόνο. Οι βραδινές ώρες και συγκεκριμένα οι καλοκαιρινοί μήνες έχουν την μεγαλύτερη προσέλευση σε όλες τις ηλικίες.”, αναφέρουν οι δύο επιχειρηματίες.

Για τον Γιώργο Τριγώνη το ”Vostizza Psitocafe ” αποτελεί την πρώτη επαφή με τα  καταστήματα μαζικής εστίασης. Ο Κώστας Σωτηρόπουλος διαθέτει την τωρινή περίοδο τα ψητοπωλεία ”Τα Παλαιά Χαυτεία” στο Αίγιο και το ”Παλιό Σινεμά” στα Σελιανίτικα.  Η δημιουργία μίας πρωτότυπης πρότασης μέσα στην καρδιά του Αιγίου είναι η πρώτη τους συνεργασία και μέσω της άρτιας ποιότητας, τις γνώριμες και νέες γεύσεις, σε συνδυασμό  με τις προσιτές τιμές, επιδιώκουν να επαναφέρουν την παλιά αίγλη των Υψηλών Αλωνίων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr