background img
banner
banner

Έπαιξε και στον Κεραυνό ο αδικοχαμένος εύζωνας Σπύρος Θωμάς

Η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του εύζωνα Σπύρου Θωμά, ο οποίος ήταν από την Πάτρα, έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία της γενέτειράς του και όχι μόνο. Ο 24χρονος μπασκετμπολίστας είχε αγωνιστεί και στον Κεραυνό την περίοδο 2015-16, με τον Λουκά Λεονάρδο στον πάγκο και με αρκετούς παίκτες να έρχονται τότε στην ομάδα του Αιγίου από τον Προμηθέα Πατρών.

Τον Σπύρο Θωμά ο οποίος είχε ξεκινήσει από την ακαδημία της Παναχαϊκής, συνεχίζοντας την καριέρα του στον Προμηθέα Πατρών και σε άλλες ομάδες της ΕΣΚΑ-Η αποχαιρέτησε με επίσημη ανακοίνωσή του η ομάδα της Πάτρας που ως γνωστόν, βρίσκεται τώρα στην Α1.

«Σοκαρισμένη η Οικογένεια του Προμηθέα πληροφορήθηκε την είδηση του χαμού του Σπύρου Θωμά. Του δικού της Σπύρου. Που επί σειρά ετών φορούσε τη φανέλα του Προμηθέα και κοσμούσε με το ήθος του τον Σύλλογο. Υπάρχουν στιγμές που η λογική σταματά και τα λόγια μοιάζουν φλύαρα. Και μένει μόνο η εικόνα. Και η μνήμη. Μια τέτοια στιγμή βιώνουμε. Καλό ταξίδι Σπύρο…» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Προμηθέα Πάτρων, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση του Κεραυνού στην οποία αναφέρεται:

“Η διοίκηση του Α.Γ.Σ. Κεραυνός Αιγίου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου αθλητή Σπύρου Θωμά, που αγωνίστηκε στην ομάδα μας την περίοδο 2015-16. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”

Όρθιος, δεύτερος από αριστερά (ανάμεσα σε Νίκο Τσούλο και Δημήτρη Λυμπέρη)

Ανακοίνωση εξέδωσε και το ΓΕΣ που αναφέρει τα εξής:
«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΠΖ) Σ. Θ. της Προεδρικής Φρουράς, ευρισκόμενος στη Μονάδα του τις βραδινές ώρες της 21 Φεβρουαρίου 2019, αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Να σημειωθεί ότι χθες ο Σπύρος Θωμάς είχε κάνει δύο ώρες υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη. Το διάστημα 13:00-14:00 και αργότερα, στις 19:00-20:00. Από τις 20:00 που τελείωσε την υπηρεσία του μέχρι τις 22:00 βρισκόταν στον θάλαμό του και ξεκουραζόταν.

Περίπου στις 22:15 τον ειδοποίησαν να βγει για το βραδινό προσκλητήριο που ήταν προγραμματισμένο για τις 22:30 και την ώρα εκείνη δυστυχώς κατέρρευσε.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr