background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Β ΟΜΙΛΟΣ: Εντός έδρας οι 5 πρώτοι φαβορί για τη νίκη

ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ PLAY OUT Η ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΖΑΒΛΑΝΙ / ΑΙΑΣ

Κρατά μια διαφορά ασφαλείας στο +4 ο πρωτοπόρος Κεραυνός, παρά τις δυο ισοπαλίες που είχε στα τελευταία παιχνίδια. Παίζει στο γήπεδό του με τον Δαβουρλή, ο οποίος τα πάει καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια του.
-Παραμένει στη 2η θέση του ομίλου ο Άρης Π., παρά τις απουσίες και τις αποχωρήσεις βασικών παικτών. Μετά την ήττα του την περασμένη Τετάρτη στο κύπελλο από τον Ατρόμητο, επικεντρώνεται τώρα στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι που ακολουθεί στο «Ντα Λουζ» με τη Νίκη Προαστείου.
-Στην έδρα του παίζει και ο τρίτος της βαθμολογίας Αετός Π. Περιμένει στο γήπεδο της Αγυιάς την ΑΕ Δρεπάνου, που σ’ αυτό τον β΄ γύρο παρουσιάζει αγωνιστική βελτίωση και ουσία.
-Σαν γηπεδούχος συμπληρώνει την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας και ο ΑΠΣ Πάτραι. Έχει ανοίξει την …ψαλίδα της διαφοράς από την Θύελλα Αιγίου στους 9 βαθμούς, όμως δεν θα δει αδιάφορα το παιχνίδι με τον Φοίνικα / Ζήρια. Οι φιλοξενούμενοι πρόσθεσαν την προτελευταία μέρα των μεταγραφών στο ρόστερ τους, Αϊντίν και Κόλα από τον Παναιγιάλειο.
-Βασικός στόχος πλέον στη Θύελλα Αιγίου, είναι να συγκεντρώσει πολλούς βαθμούς για την ειδική βαθμολογία των playout. Οπότε βλέπει με σοβαρότητα το παιχνίδι απέναντι στο Ζαβλάνι / Αίας, το οποίο είναι προγραμματισμένο και αυτό Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.
-Για την Κυριακή απομένει ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη βαρύτητα στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Πανιώνιος / Αχιλλέας θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Αγυιάς τον Ψαθόπυργο, έχοντας αναπτερώσει κάπως τις ελπίδες του να αποφύγει την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό, μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στο Ζαβλάνι / Αίας.

ΕΠΟΜΕΝΗ 17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Β ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 02/02 -15:00
Άρης Π. – Νίκη Πρ.: Καδδάς
Αετός Π. – ΑΕ Δρεπάνου: Μέρμηγκας
Θύελλα – Ζαβλάνι / Αίας: Τζαγκαράκης
Πάτραι – Φοίνικας / Ζήρια: Πετρόπουλος
Κεραυνός – Δαβουρλής: Μπλίκας
Κυριακή 03/02 -15:30
Παν./Αχιλλέας – Ψαθόπυργος: Καλύβας

Α ΟΜΙΛΟΣ: Πάλι χωρίς ντέρμπι ο Α΄ όμιλος

Σ’ αυτό τον όμιλο τα πράγματα έχουν σχεδόν ξεκαθαρίσει. Δεν αλλάζει η πρώτη 4άδα, η μια ομάδα που υποβιβάζεται είναι γνωστή από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αφού παραιτήθηκε ο Τριταιϊκός.
Η προτελευταία θέση έχει κάτοχο τον Εθνικό Σαγεΐκων και αυτό δεν αλλάζει, οπότε αυτό που απομένει είναι η προσπάθεια για την καλύτερη ειδική βαθμολογία πριν τα playoff.
Χαρακτηριστικό και γι’ αυτή την αγωνιστική ότι δεν συναντούνται σαν αντίπαλοι οι κάτοχοι της πρώτης 4άδας και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να καταλήξουν σε νίκες, χωρίς αυτό να τους προσφέρει όμως κάποιο όφελος.

ΕΠΟΜΕΝΗ 19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Α ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 02/02
Πήγασος – Δόξα Παρ.: Κουτρουμάνης
Εθνικός Σαγ. – Δίας: Χρονάς
Δόξα Χαλ. – Αχαϊκή: Μακρυπόδης
Ατρόμητος – Αστέρας Τσ.: Σαφαρίκας
Τριταιϊκός – Αναγέννηση 0-3 α.α.
Κυριακή 03/02
Πάτρα 2005 – Θύελλα Π.: Παπαδόπουλος

 

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr