background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Β ΟΜΙΛΟΣ: Τα βλέμματα στο «Ντα Λουζ» Άρης – Κεραυνός

ΣΤΗ ΡΟΔΙΑ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ ΜΕ ΑΕΤΟ Π. ΣΤΟ ΡΙΟ ΜΕ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ Η ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ

Δεν λείπουν τα σπουδαία παιχνίδια κι απ’ αυτή την αγωνιστική. Προτεραιότητα δίνουμε στη συνάντηση των δυο πρωτοπόρων του Β΄ ομίλου. Στο «Ντα Λουζ» θα αναμετρηθούν Άρης και Κεραυνός, με βασικό στόχο τους βαθμούς για την ειδική βαθμολογία. Εκεί όπου ο Άρης δεν έχει πάρει βαθμό από τα ντέρμπι της πρώτης 4άδας, έχει τώρα μια ακόμα ευκαιρία απέναντι στον Κεραυνό, ώστε να μπει με προϋποθέσεις στα playout. Αξίζει να υπογραμμίσουμε τα δυο παιχνίδια που αμέσως μετά ακολουθούν για τον Άρη, που είναι με Πάτραι και Αετό,.

Ο Κεραυνός από την πλευρά του έχει το πάνω χέρι μέχρι τώρα και στους δυο ομίλους, έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, βλέπει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον συγκεκριμένο αγώνα.

…Ξεσπιτώνεται ο Φοίνικας / Ζήρια, αφού θα φύγει από την φυσική του έδρα για να παίξει το ντέρμπι με τον Αετό στο γήπεδο της Ροδιάς. Το γόητρο και η καλή ψυχολογία θα είναι τα …συστατικά που θα αποκομίσει ο νικητής απ’ αυτό το παιχνίδι, στο οποίο αναμένεται να δούμε και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Κόλα, Αϊντίν) των τυπικά γηπεδούχων.

Για τον ΑΠΣ Πάτραι το παιχνίδι στο Προάστειο, έχει ξεχωριστή σημασία. Δηλαδή, κατέχοντας την 4η θέση της βαθμολογίας και για να την διατηρήσει, θα χρειαστεί μια νίκη ή δυο ισοπαλίες, στα τρία ντέρμπι που έχει να δώσει μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.
Για τη νεανική ομάδα της γηπεδούχου Νίκης, λίγη σημασία έχουν οι βαθμοί, όχι όμως και η νίκη για να ικανοποιηθεί η μεγάλη δίψα για διάκριση της ομάδας του Νίκου Πατρώνη.

Ντεμπούτο με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου θα κάνει ο κόουτς Γιάννης Αλεξανδρόπουλος. Αντικατέστησε τον Γιάννη Τσίκα μετά την ήττα από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα, θέλει να ξεκινήσει με το …δεξί, αντιμετωπίζοντας στο Ρίο την Θύελλα Αιγίου.
Η Αιγιώτικη ομάδα θέλει τη νίκη για να πάρει πλεονεκτήματα σε πολλά επίπεδα. Καλύτερη βαθμολογία, καλύτερο πλεονέκτημα στα play out, ελπίδες για να μπει στην πρώτη 4άδα.

Πάμε τώρα στους δυο ουραγούς, που έχουν μόλις έναν βαθμό διαφορά και θέλουν να αποφύγουν την τελευταία 12η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Με 12 βαθμούς το Ζαβλάνι / Αίας, παίζει στην Αγυιά με την επικίνδυνη ΑΕ Δρεπάνου. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να κάνουν ζημιά στο Ζαβλάνι / Αίας, που εκτός απ’ αυτό το παιχνίδι, ελπίζει στο δύσκολο πρόγραμμα του Πανιώνιου / Αχιλλέα.
Με 11 βαθμούς ο Πανιώνιος / Αχιλλέας, θα πάει ως φιλοξενούμενος τυπικά στην κοινή έδρα της Αγυιάς, για να αναμετρηθεί με τον Δαβουρλή. Με χαμηλά στατικά επιτυχιών αμφότεροι, το παιχνίδι θα κριθεί στην καλύτερη μέρα και στην τύχη.

ΕΠΟΜΕΝΗ 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Β ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 09/02 -15:30
Φοίνικας / Ζήρια – Αετός: Καλύβας
Ψαθόπυργος – Θύελλα: Χρονάς
Άρης Π. – Κεραυνός: Μακρυπόδης
Δαβουρλής – Π/Αχιλλέας: Παπαδόπουλος
Νίκη Πρ. – ΑΠΣ Πάτραι: Τζαγκαράκης
Κυριακή 10/02 -15:30
Ζαβλάνι / Αίας – Δρέπανο: Ανδριανός

Α ΟΜΙΛΟΣ: Για την πρωτιά και τα play off οι δυο πρωτοπόροι

Στο γήπεδο της Θύελλας θα αναμετρηθούν οι δυο …μπροστάρηδες του Α΄ ομίλου. Ένας βαθμός διαφορά τους χωρίζει, αλλά εκείνο που περισσότερο μετράει σύμφωνα με την φετινή προκήρυξη, είναι το τι μαζεύεις στο …σακούλι για να πάρεις πλεονέκτημα στην ειδική βαθμολογία, πριν τα play off.
Η Αχαϊκή αφήνει τα σωματεία της κορυφής να …σφάζονται και κοιτάζει το δικό της συμφέρον απέναντι στον Αστέρα Τσουκαλεΐκων.
Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι Δόξα Παραλίας – ΑΕ Πάτρα 2005, όχι όμως και τα υπόλοιπα, που συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την ειδική βαθμολογία των playout.

ΕΠΟΜΕΝΗ 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Α ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 09/02 -15:30
Αχαϊκή – Αστέρας Τσουκ: Πετρόπουλος
Θύελλα Π. – Ατρόμητος: Ανδριανός
Δόξα Παρ. – Πάτρα 2005: Μέρμηγκας
Αναγέννηση – Εθνικός Σαγ: Καδδάς
Πήγασος – Τριταιϊκός 3-0 α.α.
Κυριακή 10/02 -12:30
Δίας – Δόξα Χαλανδρίτσας: Αθανασόπουλος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr