background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | 3ΟΣ ΌΜΙΛΟΣ: Στην Ακράτα η μάχη της κορυφής

ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ – ΕΛΑΙΩΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Το γήπεδο της Ακράτας φιλοξενεί το μεγάλο ντέρμπι του 3ου ομίλου, με τους πρωτοπόρους Αιγείρα / Ακράτα και Καλάβρυτα να διασταυρώνονται και να μάχονται για το ποιος θα …πατήσει κορυφή. Μία ήττα στην έδρα τους οι γηπεδούχοι και μια εκτός έδρας τα Καλάβρυτα, αναμένεται με αγωνία και πολύ κόσμο η εξέλιξη και το φινάλε στη μάχη της κορυφής.
Από κοντά στους δυο πρωτοπόρους έχουμε δυο ισόβαθμες ομάδες στους 36 βαθμούς. Είναι η Φλόγα Ροδιάς που θα παίξει στην κοινή έδρα της Ροδιάς με την Δόξα Ελαιώνα, ζευγαρώνοντας έτσι τα τοπικά ντέρμπι, έχοντας παράλληλα και το δικό τους παιχνίδι να κρύβει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Η τυπικά γηπεδούχος Φλόγα θέλει τη νίκη κι αν συμβεί αυτό, θα πάρει κάποια βαθμολογικά οφέλη από το ντέρμπι της Ακράτας.
Η Δόξα Ελαιώνα έχει απομακρυνθεί από τις πρώτες θέσεις, κοιτάζει πλέον για το καλύτερο και για όση απόσταση θα μπορέσει να …ροκανίσει προς την κορυφή.
Ο Αετός Ρίου απρόσμενα έχασε στην έδρα του βαθμούς από την Αργυρά, δεσμεύεται πλέον για να καλύψει τη χασούρα κερδίζοντας στην Αγυιά την γηπεδούχο Αυτόνομη.
Στον Άγιο Βασίλειο πάει ο Αστέρας Τέμενης. Σε μια έδρα όπου ο Κεραυνός 2016 μας έχει δείξει ότι είναι του …ύψους ή του βάθους. Μια συμπεριφορά που δεν αφήνει …ασυγκίνητο και τον Αστέρα, οπότε περιμένουμε να δούμε ποιος θα λειτουργήσει στα …ύψη κερδίζοντας και το «τρίποντο».
Σε παράξενη αγωνιστική συμπεριφορά κινείται και η Αργυρά. Σωματείο που δεν υπερτερεί κάπου, έχοντας συγκεντρώσει ίδιους βαθμούς εντός και εκτός έδρας. Το γεγονός αυτό μπορεί να ανεβάζει το ποσοστό επιτυχίας στον φιλοξενούμενο Απόλλωνα, για τον οποίο αλήθεια είναι ότι δεν τα καταφέρνει και τόσο μακριά από την Ροδιά.
Στο Ρίο το Άνω Καστρίτσι που έχει ανεβάσει απόδοση και ρυθμό στο παιχνίδι του, περιμένει τα Σελιανίτικα, που ξεκίνησαν από τον β΄ γύρο κάποια θετικά αποτελέσματα.
Τέλος στο Κάνιστρας ο εκ των ουραγών Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων, ελπίζει κάτι να πάρει από την Φλόγα Κ. Καστριτσίου, που εκτός έδρας έχει μόνο μια ισοπαλία.

ΕΠΟΜΕΝΗ 18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 10/02 -15:30
Φλόγα Ροδιάς – Δόξα Ελ.: Παπαδόπουλος
Κεραυνός – Αστέρας Τεμ: Γιαννόπουλος
Α. Καστρίτσι – Σελιανίτικα: Σταθόπουλος
Αιγ./ Ακράτα – Καλάβρυτα: Καδδάς
Αργυρά – Απόλλων: Νταβλα
12:30 Αυτόνομη – Αετός Ρίου: Παπαχρήστος
12:30 Ολυμπιακός – Φλόγα Κ.Κ.: Κονιδάρης


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr